Znajomy elektryk samochodowy poprosił mnie o zaprojektowanie dla niego strony internetowej .... z projektem graficznym nie miałem jakiegoś problemu(jednym się może podobać a drugim nie), we Flashu coś tam namieszałem generalnie jemu się podoba, ale że **** ze mnie a nie website disajner to pojawiły się schody ...
I tu prośba o pomoc : nie znam sie na html ani na Java więc skopiowałem index.html z jakiejś strony i działa ale tylko na IE i na Safari na innych np FireFox - klęska.
Druga sprawa ważniejsza, klient chce żeby strona po wpisaniu Electric auto repair Orange County( powiat w Kalifornii) lun alternators and starters Orange County, w Google i Yahoo wyskakiwał na pierwszej pozycji ...
Są u nas firmy które się tym zajmują ale każą sobie płacić słoną kasę - $300 za miesiąc +kontrakt na pół roku ...
ktoś mi polecił metodę dywersyjną - skopiowanie META DATA z strony która wyskakuje jako pierwsza, zrobiłem tak ale po jakimś czasie google wyrzucił mi stronę całkiem ...
czytałem też roboty czytają tylko pierwsze 1000 znaków z Source a Meta Data nie powinna przekraczać 200 znaków .
będę wdzięczny za wszelką pomoc, rady linki do tuto-riali, cokolwiek...
Tu jest strona jak by ktoś chciał zobaczyć co napieprzyłem w source
index.html
z góry dzięki Adam