Szykuje sie ciekawa imprezka na Polach Mokotowskich - wiele imprez, koncertów, zawody freestyle BMX, siatkówka plażowa, streetball i wiele innych
Tutaj szczegóły
Szykuje sie ciekawa imprezka na Polach Mokotowskich - wiele imprez, koncertów, zawody freestyle BMX, siatkówka plażowa, streetball i wiele innych
Tutaj szczegóły
A to Ty chodziłeś pomiędzy rampami
Wiedziałem, że już Cię gdzieś widziałem![]()
A i owszemNo i oczywiście siedziałem pod bankiem :]
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
To ja stałem za Tobą w czarnej kamizelceprzy tej rampie z ostatniego zdjęcia
![]()
A no widziszTo też już kojarzę
![]()
5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO
"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"
wiecej powietrza by sie przydało na tych zdjeciach - przeszkode musi byc widac całą! musi byc pokazane co gosc robi i co wazne na czym...
Moje zdjęcia
RIP: Canon 40d, Tokina 10-17 Fisheye, Canon 70-200L f4, Canon 17-40L f4, Canon 50 f1.4, 6x Sunpak 555+2x Quantum Battery Pack, 3x PocketWizard MultiMAX (sprzęt skradziono w Krakowie, numer seryjny Body: 0930516228)
Tez cos wrzuce:
i
Wydaje mi sie ze portret z kolami oderwanymi od ziemi mozna zrobic na krawezniku i bedzie lepszy niz na takich wielkich "pochylniach". Jezeli koles skacze na 2 metrowym qouterze i to jeszcze na potora metra = 3,5 metra to warto to pokazac chociazby przez szacunek dla tych kolesi. Jedyne porownanie jakie mi nachodzi dla laikow w tej dziedzinie to : tak jak by robic zdjecia slubne i przycinac pare mloda jak dlubie w nosie czy ziewa.
Ktos powinien to zrozumiec bo wszyscy wielcy panowie ktorzy siekaja zdjecia sportowe 600kami L na okladki polskich gazet wala tak padaczne kadry ze nawet plakac nie ma sily.
Sorry ale musialem to w koncu gdzies powiedziec, nie mam zamiaru nikogo urazic.
Ostatnio edytowane przez Army ; 30-09-2007 o 23:52