Ja jestem w szoku i podpiszę się... Najpierw poczytaj coś o fotografii. |Super obiektyw i lustro same zdjęć za Ciebie nie zrobią. Pokaż zdjęcie i wtedy będzie łatwiej rozwiązać Twój problem ..
Ja jestem w szoku i podpiszę się... Najpierw poczytaj coś o fotografii. |Super obiektyw i lustro same zdjęć za Ciebie nie zrobią. Pokaż zdjęcie i wtedy będzie łatwiej rozwiązać Twój problem ..
Proponuję poczytać książkę "Fotografowanie w podróży" Richarda I'Anson'a. Jest tam o nastawach aparatu, sporo zdjęć, do każdego szczegółowy exif. Lektura tej książki powinna choć trochę pomóc w rozwiązaniu twoich problemów. A reszta to już kwestia doświadczenia. Rób jak najwięcej zdjęć, próbuj róznych ustawień w trybach TV, AV, M. I w końcu zaczniesz robić dobre zdjęcia;-). Inaczej niestety :-( się nie da .
Pozdrawiam
pozdrawiam
zgadzam się z Wami wszystkim i każdym osobno..Nie umiem jeszcze robić dobrych fot tym sprzętem, bo mam go od niedawna. Wstyd by był, gdybym nie umiała się do tego przyznać. Jednak chce się nauczyć, dlatego pytam Was, bo jesteście ode mnie lepsi i bardziej doświadczeni. Z góry dziękuję za wszystkie porady
![]()