Panowie, nic nie mówię, ale brakuje na forum wątku o tytule np. "Twoja najpiękniejsza winieta" lub "Najlepsze zdjęcie z winietą". Tylko się zaraza nie "pozabijajcie" z tymi fotkamiZaraz pewnie będziemy wyzywać się na pojedynki ...
Panowie, nic nie mówię, ale brakuje na forum wątku o tytule np. "Twoja najpiękniejsza winieta" lub "Najlepsze zdjęcie z winietą". Tylko się zaraza nie "pozabijajcie" z tymi fotkamiZaraz pewnie będziemy wyzywać się na pojedynki ...
Ostatnio edytowane przez hofi66 ; 11-03-2008 o 10:58
Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...
Cenię Cię za wysoki profesjonalizm i dlatego mam pytanie. Czy wolałbyś, aby 35 1.4 miał tak dużą winietę na FF, czy też nie. Przecież w razie czego bardzo łatwo ją zrobić w PS. Więc po co ma być?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Na pewno masz rację. Szkoda tylko, że na konkretne pytanie nie uzyskuje się czasem konkretnych odpowiedzi. Mam wrażenie, że te emotki oraz żartobliwe odpowiedzi, ukrywają fakt, że nasz ukochany sprzęt, na który wydaliśmy dużo kasy ma jednak wady.
Ostatnio edytowane przez mark_solo ; 11-03-2008 o 11:29 Powód: Automerged Doublepost
Dzięki. Oczywiście wolałbym idealny obiektyw oraz idealne body, ale takie coś nigdy nie powstanie. Każdy prawie produkt w dzisiejszych czasach, który ma swoją premierę w pewnym sensie już jest technologicznie stary i czekamy na jego następce, gdzie coś poprawią. Powstają narzędzia i metody, dzięki którym kiedyś byśmy czegoś nie dostrzegli a dziś staje się dla nas nie do przyjęcia. Trzeba się z tym pogodzić. Cieszę się z tego co mam i staram się nie traktować sprzętu jako ucieleśnienia marzeń ale jako narzędzia do pracy, przyjemności. Czas uczy nas dystansu dla rzeczy i samych siebie.
Pozdrawiam Cię serdecznie i przyznaję, że wnioski, które wyciągasz są zasadne i faktów nie oszukamy. Oczywiście wolałbym takiej winiety nie mieć ale "nauczyłem" się z tym żyć i czuję sie z tym dobrze![]()
Ostatnio edytowane przez hofi66 ; 11-03-2008 o 19:07
Trzeba mieć odwagę, by milczeć ...