Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 64

Wątek: rozpaczliwie: POMOCY about fotojoker!!!

Uzależniony Awatar iktorn92
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Widzisz w takich sklepach to jest tak:
    1. Kupowałes go z wystawy czy nie?
    bo jak tak to ja ostatnio byłem w FJ i pracuje tam moja znajoma brałem 30d i chodziłem sobie po sklepie a co...i zrobiłem ok 50-80zdjęć. Tak wiec jezeli taki klientów było kilku to masz juz ładny przebieg jak na nówkę.

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iktorn92 Zobacz posta
    bo jak tak to ja ostatnio byłem w FJ i pracuje tam moja znajoma brałem 30d i chodziłem sobie po sklepie a co...i zrobiłem ok 50-80zdjęć. Tak wiec jezeli taki klientów było kilku to masz juz ładny przebieg jak na nówkę.
    No to chyba kolega dostał pośrednio odpowiedź jak może wyglądać takie prawie "nowe" body z takiego sklepu.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał Awatar gokyu
    Miasto
    Silesia City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No to chyba kolega dostał pośrednio odpowiedź jak może wyglądać takie prawie "nowe" body z takiego sklepu.
    nooo i wlasnie dlatego czekam na wyniki licznikowania z serwisu Canon-Polska w Warszawie... aaaaha - jedno pytanie, czy oprocz stanu licznika serwisanci sa w stanie stwierdzic kiedy i jaka ilosc zdjec byla robiona? czy tylko ogolna ilosc strzalow migawki?

dzieki
    nie polemizuj z glupcem, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu... a pozniej pokona doswiadczeniem...

30d + kit, 50 1/8,
    420 EX
    , plus troche fajnego badziewia na m42

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gokyu Zobacz posta
    nooo i wlasnie dlatego czekam na wyniki licznikowania z serwisu Canon-Polska w Warszawie... aaaaha - jedno pytanie, czy oprocz stanu licznika serwisanci sa w stanie stwierdzic kiedy i jaka ilosc zdjec byla robiona? czy tylko ogolna ilosc strzalow migawki?

dzieki
    No właśnie obawiam się, że tylko ile. Dlatego możesz się spokojnie spodziewać , że w sklepie powiedzą, że to przecież Ty tyle zrobiłeś. Swoją drogą tu wychodzi wredota firmy C, że nie udostępnia możliwości sprawdzenia przebiegu puszki szaremu użytkownikowi.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Skipper
    Miasto
    Niemcy a czasem inne kraje

Domyślnie

stary masz prawo zwrotu towaru, chyba 48h w niektorych sieciach to chyba nawet 21 dni i nie musisz sie tlumaczyc dlaczego... maja przyjac i tyle. jak nie beda chcieli wezwij policje by sporzadzili protokol
    Ostatnio edytowane przez Skipper ; 19-09-2007 o 20:16
    fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności

EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple

Uzależniony Awatar iktorn92
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

stary masz prawo zwrotu towaru, chyba 48h w niektorych sieciach to chyba nawet 21 dni i nie musisz sie tlumaczyc dlaczego... maja przyjac i tyle. jak nie beda chcieli wezwij policje by sporzadzili protokol
    O!!! i to jest święta prawda...

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Skipper Zobacz posta
    O!!! i to jest święta prawda...
    Sprzedawca nie ma obowiązku przyjęcia sprawnego sprzętu ( w przypadku uszkodzonego jest gwarancja i niezgodność z umową ) . Owszem można oddać sprzęt w ciągu 10 dni , ale to dotyczy sprzedaży wysyłkowej .

Początki nałogu
    Miasto
    Jelenia Góra/Wrocław

Domyślnie

Jak dobrze, że nie kupuję nic u nas w FJ, bo taki iktorn tam grasuje

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez chyrus Zobacz posta
    Jak dobrze, że nie kupuję nic u nas w FJ, bo taki iktorn tam grasuje
    [OT] Dobrze że bez Tołdiego bo dopiero byłoby fuj [/OT]
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

zwrot towaru ..... stare dzieje, dziś zwrot jest możliwy tylko w miejscach gdzie daje taka mozliwość sprzedawca (idzie na rekę lub ma coś takiego w warunkach sprzedaży)

Strona 4 z 7 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów