Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 64

Wątek: rozpaczliwie: POMOCY about fotojoker!!!

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gokyu Zobacz posta
    mam wrazenie ze tkwie w matrixie... - moj przedmowca twierdzil ze nowy sprzet C moze miec cos w sobie i zwykle uzytkowanie czasami generuje paprochy... OWSZEM - ZGADZAM SIE!@!!, Niemniej... mam swiete prawo domniemywac ze paproch i maza na matowce to juz ciut wiecej anizeli tylko "jego uroda wlasna" i chce tym samym dochodzic swych swietych praw konsumenckich... = a kto mi do cholery (w tych ukladach) zaswiadczy, ze ten canon juz nie latal po jakichs plenerach w rekach uczacego sie sprzedawcy?????? - moze pod rozwage zanim zaczniemy ferowac wyroki....

pozdrawiam i nadal tkwie w dyskusji...
    No ale jeśli latał (na te plenery ) to na Żytniej to będą wiedzieć. Zalecałbym jednak odrobinę cierpliwości. Zwłaszcze że jeśli to tylko paproch na matówce to na ogół nie jest to żaden problem żeby go bezboleśnie usunąć. Przy czym nie ma co się łudzić, że w serwisie ustalą kiedy tam się znalazł.
    Jeśli czujesz się poszkodowany to Federacja Konsumentów jest od tego żeby pomagać. Mnie kiedyś pomogli. Natomiast nie dziw się, że jak piszesz tu na forum to reakcje mogą być różne. Przeca nie znamy całej sytuacji tylko tyle ile nam opisałeś.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 19-09-2007 o 12:57
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał Awatar gokyu
    Miasto
    Silesia City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    No ale jeśli latał (na te plenery ) to na Żytniej to będą wiedzieć. Zalecałbym jednak odrobinę cierpliwości. Zwłaszcze że jeśli to tylko paproch na matówce to na ogół nie jest to żaden problem żeby go bezboleśnie usunąć. Przy czym nie ma co się łudzić, że w serwisie ustalą kiedy tam się znalazł.
    Jeśli czujesz się poszkodowany to Federacja Konsumentów jest od tego żeby pomagać. Mnie kiedyś pomogli. Natomiast nie dziw się, że jak piszesz tu na forum to reakcje mogą być różne. Przeca nie znamy całej sytuacji tylko tyle ile nam opisałeś.
    Nie dziwie sie... i dziekuje
    nie polemizuj z glupcem, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu... a pozniej pokona doswiadczeniem...

30d + kit, 50 1/8,
    420 EX
    , plus troche fajnego badziewia na m42

Zablokowany Awatar Driver

Domyślnie

wzialem swiadomie puszke z polki - ale bylem smiertelnie zaprzysiegany ze sprzet stal tam tylko 1 noc... no coz,

pomysl logicznie. masz taką sytuacje. w sklepie masz 10 puszek i :

1 dajesz jedną na wystawe. jak sprzedaż 9 szt to ostatią dziesiąta sprzedajesz z wystawy

2 dajesz jedną na wystawe. sprzedajesz 8 szt, po czym zamieniasz te na wystawie. tą z wystawy sprzedajesz jako dziewiątą a jako dziesiąta tą którą podmieniłaś

a tera pomyśl spokojnie i odpowiedz sobie

JAK TY BYŚ ZROBIŁ JAKO PRACOWNIK ??

Miasto
    Silesia City

Domyślnie

pomyslalem i odpowiedzialem... ale coz... ufne ze mnie bydle... i jakos nie potrafie na bledach sie uczyc... ech...
    nie polemizuj z glupcem, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu... a pozniej pokona doswiadczeniem...

30d + kit, 50 1/8,
    420 EX

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

pomyslalem i odpowiedzialem... ale coz... ufne ze mnie bydle... i jakos nie potrafie na bledach sie uczyc... ech...
    Nie obraź się, ale nie ufne, tylko głupie. A co najmniej bardzo naiwne.
    A co do paprochów: bierz gruchę, jak już Ci radzili koledzy i dmuchaj. Wysłanie na Żytnią może się skończyć gratisowym odciskiem kciuka serwisanta na matrycy. I to oczywiście będzie Twój kciuk, który był tam już wcześniej.
    Jarek

Miasto
    Silesia City

Domyślnie

hahahaha konstruktywna krytyke kupuje z pochylonym czolem... a tak btw (ot) fajnie ze "sie odnalazles" oskarkowy - pamietam ktorys z twoich postow i zdjecia z twojej strony... raz tam bylem, pozachwycalem sie i... niestety Cie stracilem... - niemniej znowu jestes i teraz Cie mam

pozdrawiam

30d + kit, 50 1/8,
    420 EX

Bywalec Awatar Sproqet
    Miasto
    DW

Domyślnie

Jak konstruktywna uwaga to tylko Vitez
    ---------------------------
    stopka

Pełne uzależnienie Awatar szwayko
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
    myśle że lepiej kupowac siedząc w domu (ma się większe prawa konsumenckie, np. zwrot towaru do 10 dni bez podania przyczyny)
    Tak, a co ci z tego przez 9 dni bedziesz na pudelko patrzyl.
    Zwrot jest możliwy, ale jesli towar byl nie ruszany.

Początki nałogu Awatar SdoubleU
    Miasto
    Poznań, Poland

Domyślnie

Dałem się w podobny sposób kiedyś zrobić przy zakupie laptopa (Vobis). Sprzedawca przysięgał, że w sklepie taki ruch, że dłużej jak dwa trzy dni nic na wystawie nie stoi wszystko się sprzedaje i wystawiają nowe - kłamczuch jeden. Bateria w kompie wysaidła po miesiącu, nagrywarka po dwóch. Reasumując więcej leżał w serwisie jak go używałem. Było to ładnych parę lat temu laptop kosztował wtedy tyle, że jak sobie przypomnę to dostaje dreszczy, ;-) ale od tego czasu nie wezmę nic co nie jest przy mnie wyciągane z orginalnie zapakowanego kartonu - człowiek uczy się na błędach i to przeważnie na własnych - niestety!!! Życzę powodzenia w dochodzeniu swoich praw.

ps. Rozumiem, że w sklepie odmówili wymiany na inny??
    SdoubleU
    ---------------------------
    Canon :-D

Miasto
    Silesia City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SdoubleU Zobacz posta
    Dałem się w podobny sposób kiedyś zrobić przy zakupie laptopa (Vobis). Sprzedawca przysięgał, że w sklepie taki ruch, że dłużej jak dwa trzy dni nic na wystawie nie stoi wszystko się sprzedaje i wystawiają nowe - kłamczuch jeden. Bateria w kompie wysaidła po miesiącu, nagrywarka po dwóch. Reasumując więcej leżał w serwisie jak go używałem. Było to ładnych parę lat temu laptop kosztował wtedy tyle, że jak sobie przypomnę to dostaje dreszczy, ;-) ale od tego czasu nie wezmę nic co nie jest przy mnie wyciągane z orginalnie zapakowanego kartonu - człowiek uczy się na błędach i to przeważnie na własnych - niestety!!! Życzę powodzenia w dochodzeniu swoich praw.

ps. Rozumiem, że w sklepie odmówili wymiany na inny??
    oczywiscie ze odmowili, gdyby nie odmowili - nie byloby problemu...

30d + kit, 50 1/8,
    420 EX

Strona 3 z 7 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów