Pokaż wyniki od 1 do 10 z 64

Wątek: rozpaczliwie: POMOCY about fotojoker!!!

Widok wątkowy

Coś już napisał Awatar gokyu
    Miasto
    Silesia City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Sympatycznemu koledze potrzebna jest pomoc. Tylko nie jestem pewien czy nasza. Sympatyczny kolega napisał postów dwadzieścia o tym jaki biedny jest bo ma dwa paprochy na matówce, w sklepie go oszukali bo mu sprzedali aparat z niewiadomym przebiegiem i zapewne przekręconym licznikiem.

Ja Ci po prostu NIE WIERZĘ. Kwestia wiary - wiem. Sam upaprałeś matówkę i teraz zanudzasz wszystkich teoriami o tym jaki to sklep niedobry bo Ci forda wymienić na nowy nie chce a po 20 km szybka przednia się ubrudziła i jeszcze jakieś rozmazane owady na niej są.

Sympatyczny kolega nie chce słuchać, że dwa paprochy na mają zupełnie znaczenia, nie obniżają jakości zdjęć, nie mają wpływu na zdjęcia w ogóle, mogły się tam znaleźć właśnie przed chwilą itp. itd... O żadnej "niezgodności" z umową nie może tu być mowy. Zasada "widziały gały co brały" w tym przypadku są oczywiste. Sympatyczny kolega był poinformowany przez sprzedawcę, że bierze aparat z wystawy i się na to zgodził.

eeeee...... szkoda gadać.
    jak szkoda gadac to sie nie mecz... sympatyczny... niczego bardziej nie cenie, anizeli czytania ze zrozumieniem... a gadanie dla idei gadania... masz racje... nie mecz sie... - pozdrawiam...

chociaz nie... ja sie troche pomecze... nie jezdze fordem i na pewno nie bede, i bez twojego przemadrzania wiem, ze dwa paprochy (plus maza ale o tym przesympatyczny juz nie doczytal, lub nie chcial, bo burzyloby to jego koncepcje przemadrzania sie) owszem na jakosc zdjec nie wplywaja i generalnie to mialbym w dupie... tylko jakby przemadrzaly niczym dzizus krajst chcial mnie upewnic ze aparat nie ma nastrzelane wiecej anizeli (gora) 40 fot...
    widzialy galy co braly, co sraly a nie braly... pisalem na poczatku, ze pomimo moich oczywistych watpliwosci - sprzedawca przysiegal ze sprzet na wystawie tylko nocowal... i tylko na tej zasadzie mimo wszystko "galy" go wziely... a teraz qrfa galy maja powazne i co lepsze, uzasadnione watpliwosci co do "gal"...

a tak baj de lej - jestem daleki od zlych zyczen komukolwiek - ale chetnie Ciebie zobaczylbym w analogicznej sytuacji... NIEWIARY I WATPLIWOSCI... ktore co rusz sie poteguja... naprawde max chetnie...

pozdrawiam i nie odpowiadaj jesli masz zamiar zaziewac sie z nudow... konstruktywnie - a i owszem - poczytam....

ps... troche glupio samemu ujebac matowke (i cokolwiek tam jeszcze) nie otwierajac puszki tylko testowo nia "kitujac"... ale pewnie czlowiek tak malej wiary w to nie uwierzy... nie dbam o to... - a insynuacje ze chce cos badz kogos naciagnac - qrfa sobie wypraszam... jeszcze nikomu i niczego nie ukradlem i nikomu i niczego nie wyludzilem... - poslem jeszcze nie bylem....
    Ostatnio edytowane przez gokyu ; 20-09-2007 o 10:56
    nie polemizuj z glupcem, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu... a pozniej pokona doswiadczeniem...

30d + kit, 50 1/8,
    420 EX
    , plus troche fajnego badziewia na m42

Uprawnienia umieszczania postów