Pokaż wyniki od 1 do 10 z 64

Wątek: rozpaczliwie: POMOCY about fotojoker!!!

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gokyu Zobacz posta
    mam wrazenie ze tkwie w matrixie... - moj przedmowca twierdzil ze nowy sprzet C moze miec cos w sobie i zwykle uzytkowanie czasami generuje paprochy... OWSZEM - ZGADZAM SIE!@!!, Niemniej... mam swiete prawo domniemywac ze paproch i maza na matowce to juz ciut wiecej anizeli tylko "jego uroda wlasna" i chce tym samym dochodzic swych swietych praw konsumenckich... = a kto mi do cholery (w tych ukladach) zaswiadczy, ze ten canon juz nie latal po jakichs plenerach w rekach uczacego sie sprzedawcy?????? - moze pod rozwage zanim zaczniemy ferowac wyroki....

pozdrawiam i nadal tkwie w dyskusji...
    No ale jeśli latał (na te plenery ) to na Żytniej to będą wiedzieć. Zalecałbym jednak odrobinę cierpliwości. Zwłaszcze że jeśli to tylko paproch na matówce to na ogół nie jest to żaden problem żeby go bezboleśnie usunąć. Przy czym nie ma co się łudzić, że w serwisie ustalą kiedy tam się znalazł.
    Jeśli czujesz się poszkodowany to Federacja Konsumentów jest od tego żeby pomagać. Mnie kiedyś pomogli. Natomiast nie dziw się, że jak piszesz tu na forum to reakcje mogą być różne. Przeca nie znamy całej sytuacji tylko tyle ile nam opisałeś.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 19-09-2007 o 12:57
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów