Pokaż wyniki od 51 do 60 z 64

Wątek: rozpaczliwie: POMOCY about fotojoker!!!

Widok wątkowy

Coś już napisał Awatar gokyu
    Miasto
    Silesia City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slick Zobacz posta
    gokyu, miałem dokładnie ten sam problem.
    czyścisz matówkę (roboty dosłownie na 5 minut) i świat znowu jest piękny.
    warto tak zalewać się zółcią? nie warto.
    pozdrawiam
    slick
    owszem... matowke sam se doprowadze do stanu "lsnienia"... ale co jesli ten aparat juz przezyl niemalo, ja o tym nie wiem... a jego "cus dodatkowe" wyjdzie w momencie zaprzysiezenia Mlodej Pary w Kosciele?... co powiem wtedy "wielebnemu"... - padre!, padre poczeka bo ja musze sie zastanowic co mowi mi blad taki a taki... ba! musze wyjac baterie i sie pomodlic ze zadziala... a tak w ogole to padre sie nie krzywi...

ja tak tego nie widze... noooo, chyba ze ty z innymi "padre" masz do czynienia pozdrawiam
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez Sproqet Zobacz posta
    Kompletna bzdura. Nie po to płacisz grube pieniądze, żeby jeszcze coś naprawiać. Ich obowiązkiem jest sprzedania sprzętu pełni sprawnego i nowego. Jak byś chciał używany to byś poszedł do komisu.
    Takie myślenie doprowadzi do paranoi. Będziesz kupował nie niedopieczony chleb - bo sobie dopieczesz w domu, nie domalowany obraz itp....
    bravo, bravo, bravo....
    Ostatnio edytowane przez gokyu ; 20-09-2007 o 09:58 Powód: Automerged Doublepost
    nie polemizuj z glupcem, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu... a pozniej pokona doswiadczeniem...

30d + kit, 50 1/8,
    420 EX
    , plus troche fajnego badziewia na m42

Uprawnienia umieszczania postów