Pokaż wyniki od 41 do 50 z 64

Wątek: rozpaczliwie: POMOCY about fotojoker!!!

Widok wątkowy

Coś już napisał Awatar gokyu
    Miasto
    Silesia City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Janusz Body Zobacz posta
    Dopuść wreszcie do siebie myśl, że paprochy na matówce MOGŁY pojawić się dopiero u Ciebie w domu po którejś kolejnej zmianie szkła. Jest to nawet wysoce prawdopodobne. Postaw się sam w sytuacji sprzedawcy (ja bym Ci nie uwierzył bo nadwyraz upierdliwy jesteś) i przestań zawracać głowę. To już nudne jest.

EOT jak dla mnie - bicie piany i tyle
    sympatyczny kolego... idziesz do dilera forda (na ten przyklad) kupujesz nowy model focusa (na ten przyklad) wyjezdzajac z salonu - czujesz bicie na kierownicy... wracasz do salonu... sprawdzacie: geometria w porzadku, kola wywazone... wszystko OK - ale kierownica "bije"... - ty sie pieklisz, a nad wyraz mily (sprzed 10 minut) pan "diler" mowi: nooooo, ale panie, jak mysmy mieli auto na salonie - bylo OK, to w pana rekach ujawnila sie dziwna rzecz (czyt. wada ukryta)... rada: jezdzij pan tak dalej, bo do 50 km/h - nic sie panu nie stanie...

moja upierdliwosc??? nie kolego... tak jak napisal Tomasz... respektuj swe swiete prawa klienta... a jezeli po prostu Cie nudze (do tak subiektywnych opinii masz przenajswietsze prawo) to po prostu nie odpisuj... pozdrawiam z calego serca... naprawde

PS. powtarzam po raz kolejny... upierd....na matowka daje prawo domniemywac ze to sprzedawca zonglowal obiektywami w puszcze i bawil sie nia w weekendy... - potrzebuje bezstresowego podejscia do sprzetu a nie myslenia na kazdym slubie... czy aby za 5 minut cos nie ***...ie tak ze juz nie wstanie.... ot i caly problem... matowka to tylko impuls... ot co...
    Ostatnio edytowane przez gokyu ; 20-09-2007 o 09:12
    nie polemizuj z glupcem, najpierw sprowadzi Cie do swojego poziomu... a pozniej pokona doswiadczeniem...

30d + kit, 50 1/8,
    420 EX
    , plus troche fajnego badziewia na m42

Uprawnienia umieszczania postów