OT-------
słuchaj, Thunder, jak robisz te galerie flashowe na Twojej stronie? To wychodzi z Lightrooma?
/OT------
OT-------
słuchaj, Thunder, jak robisz te galerie flashowe na Twojej stronie? To wychodzi z Lightrooma?
/OT------
Pkt 8 regulaminu forum
dokładnie u tego samego człowieka co w linkuwszystko chłopak potwierdza malem itd... polecam go w ciemno
wybrałem wysyłkę kurierem .. i następnego dnia o 9 miałem towar ( wysyła opkiem ) jeszcze muszę dokupić u niego 2 kolory
.. materiał jest dość sztywny zdaje się trochę plastikowy .. ale to chyba dobrze .. bo będzie dłużej służył
to moje jedyne tła jakie posiadam więdz niestety nie mogę z niczym innym porównać.
Pkt 8 regulaminu forum
CANON 5D MARK II[BG-E6] + 35L + 50 + 85 + 17-40L + 24-105L + 70-200L
i3ill a możesz wrzucić jakąś fotkę wykonaną ta tych tłach co masz? Będę wdzięczny.
Pozdrawiam
Suuuper, mnie to wystarcza, dziękuję za przykładowe zdjęcia.
Pozdrawiam
wieczorkiem coś dodam specjalnie prześwietlonego żeby było zobrazowana faktura tego materiału![]()
Pkt 8 regulaminu forum
CANON 5D MARK II[BG-E6] + 35L + 50 + 85 + 17-40L + 24-105L + 70-200L
Zakupiłem dwa rodzaje tła z agrowłókniny, jedno o małej gęstości inne o większej nie pamiętam szczegołów. To sztywne czarne tło jeszcze uchodzi zwłaszcza jak robię portrety z drugiego pokoju nieco dalej od tła i z mnijeszą GO dużo łatwiej poźniej tło poprawić. Natomiast białe dla mnie przy świetle ciągłym to koszmar. Każde załamanie było widoczne, nie wiem jak przy błyskowym może nieco lepiej rozświetla. Ważna jest grubość te grubsze są lepsze, próbowałem to nawet prasować, bo po przesyłce wyglądało mimo ładnego złożenia w kostkę mocno jakpsu z gardła wyjęte. Po kilku godzionach udało mi sie to nieco wyprostować, prasując i nawijając na rolkę.
| mój sprzęt | galeria plfoto | galeria www |