Strona 8 z 51 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 505

Wątek: Polskie instrukcje do cyfraków

swis
    Guest

Domyślnie

ok ale moze ja nie mam jak ci tego udostepnic, ani nie jeste to tez na zadnej stronie, moze masz pomysl jak mam to udostepnic??
    moze mam wyslac ci to na maila??

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swis
    ok ale moze ja nie mam jak ci tego udostepnic, ani nie jeste to tez na zadnej stronie, moze masz pomysl jak mam to udostepnic??
    moze mam wyslac ci to na maila??
    Plyta + wysylka to koszt ok 5zl a nie 10zl i wcale nie musisz sie upierac by to zalatwiac przez Allegro - wtedy o wiele lepiej wyglada taka "oferta", ze tylko za zwrot kosztow przesylasz chetnym.

swis
    Guest

Domyślnie

za 5 zl ciekawe wyslij mi to na cd verbatim w opakowaniu z poleconym w kopercie bombelkowej za 5zl, biore odrazu od ciebie taka instrukcje, a na allego z tego powodu ze jest to najbezpieczniejsza metoda

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

za 5 zl ciekawe wyslij mi to na cd verbatim w opakowaniu z poleconym w kopercie bombelkowej za 5zl, biore odrazu od ciebie taka instrukcje, a na allego z tego powodu ze jest to najbezpieczniejsza metoda
    Juz ci w watku obok napisalem ze masz cholernie drogie CD .
    A co do do twojego zabezpieczania sie allegro to zalezy co, gdzie, komu i za ile wysylasz. Naprawde chce ci sie bawic w tyle formalnosci i dodatkowo odpalac Allegro pare groszy za wystawienie/dokonczenie aukcji by przeslac komus plyte CD z instrukcja "po kosztach" ?
    Jakie niebezpieczenstwo widzisz w przesylce poleconej za pobraniem by koniecznie na Allegro taki transfer zalatwiac?
    Podejrzewam raczej glod komentarzy

swis
    Guest

Domyślnie

akurat komentarzy nie potrzebuje, ale watpie ze ktos by chcial wplacic pierw mi kase na konto nim wysle mu ta cd

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

akurat komentarzy nie potrzebuje, ale watpie ze ktos by chcial wplacic pierw mi kase na konto nim wysle mu ta cd
    Hm... przeczytales co napisalem powyzej? Read my lips: ZA POBRANIEM.

swis
    Guest

Domyślnie

to dodatkowa strata kasy i ja na takie cos nie ide, za duzo roboty, ale moze skonczmy juz ten watek

Domyślnie

Przyznaj jak mezczyzna ze przeszlo Ci przez glowe ze korzystajac z okazji przytniesz sobie na Canoniarzach 8)
    Zainteresowanym byles nawet sklonny przesylac darmowe probki, tu jestes sklonny poswiecac czas i energie na wyslanie kilkunastua maili a nie znajdziesz chwili by zalozyc darmowe konto chocby tam gdzie Vitez Ci wskazal na ecpocket.com i udostepnic wszystkim

To ja kierujac sie Twoja logika proponuje aby wszelkie odpowiedzi, rady, pomoc jakiej starzy wyjadacze tutaj na forum udzielaja, niech spawaja na CD i "udostepniaja" via Allegro

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

to dodatkowa strata kasy
    A niby kto straci ta kase? Ty, czy ktos chetny na ta instrukcje.

Cokolwiek bys nie pisal - 10zl za plytke z instrukcja to za duzo... a wciagu tych kilku godzin juz dawno mogles wrzucic instrukcje na ecpocket.
    Gdy to zrobisz i podasz dostep wtedy bedziemy mogli uczciwie zakonczyc ten watek... bo tak to zakonczymy go w smrodku naciagania

Uzależniony Awatar Aszu
    Miasto
    Bemowo

Domyślnie

Ja najpierw kupiłem w Stodole, a potem ktoś - niepamiętam- na forum podał link do polskiej instrukcji do 10D.
    Teraz mam dwie sztuki na papierze i na CD.
    Wygodniej czyta się na papierze.
    //mj

Strona 8 z 51 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów