widze, ze chyba kupilismy aparat od tego samego TIPa, bo mam identyczny zestaw instrukcji do aparatow, i do lamp rowniezZamieszczone przez [DoMiNiQuE
![]()
widze, ze chyba kupilismy aparat od tego samego TIPa, bo mam identyczny zestaw instrukcji do aparatow, i do lamp rowniezZamieszczone przez [DoMiNiQuE
![]()
Ja kupilem aparat w Łodzi u Grosmana. bardzo dobre ceny. w przyszlym miesiacy jade do niego po 300DZamieszczone przez yasin
![]()
Przejrzyj dokladnie ten watek. Dominique i pare innych osob zamiescilo jeszcze kilka instrukcji. Sciagnij i zamiesc 8)Zamieszczone przez MaX
ja rowniez u GrosmanaZamieszczone przez [DoMiNiQuE
ale w wawie na gieldzie foto, czyli dobrze wyczulem, ze mamy od tego samego TIPa, ja dopiero zaczynam zbierac na lustrzanke, bo S1 to tylko zabawka, ale pewnie tez u Grosmana wezme :]
Na giełdzie w Stodole w niedzielę byłem.
Jest facet który ma 2 torby instrukcji. od 20 do 30 PLN. Jakość taka sobie- da się czytać. Jeśli jest jakiś rysunek to musi zadziałac wyobraźnia.
//mj
ale po co za to placic, skoro mozna sobie wspolnymi silami takie instarukcje zorganizowac![]()
Tak, ale pierwszą prośbę o instrukcję do 10D zapostowałem jakieś miesiąc temu.
W tym czasie nikt nie miał do udostepnienia.
Zmogłem się i przeczytałem oryginał (dobrze że nie po niemiecku).
Wczoraj kupiłem w Stodole w języku ojczystym. Czyta się dużo lepiej.
Teraz właśnie ściągam z www.trec.com.pl instrukcję do 10D. Idzie jak krew z nosa.
![]()
//mj
Poszukuje polskiej instrukcji do Canona S1 IS.proszę o pomoc.
a mozesz tak sie nie drzec jak stare przescieradlo, napisz tego posta normalnie to Ci udostepnie
o netykiecie slyszales?
wystarczy troszke sie rozejrzec dookolaZamieszczone przez [DoMiNiQuE
![]()