Witam Cie! i prosze o przeslanie instrukcji do S1IS lub namiary gdzie moge ja zdobyc.Z gory dzieki.Do uslyszenia.Moj email szunaj23@vp.pl JANUSZZamieszczone przez [DoMiNiQuE
Witam Cie! i prosze o przeslanie instrukcji do S1IS lub namiary gdzie moge ja zdobyc.Z gory dzieki.Do uslyszenia.Moj email szunaj23@vp.pl JANUSZZamieszczone przez [DoMiNiQuE
No przeciez post przed toba napisalem ze dostepna w naszym forumowym downloadzie. A download dostepny z menu u goryZamieszczone przez szunaj23
.
Forumowy download nie dziala dla A95
Szkoda.
Rowniez na poprzedniej stronie jest wyjasnione dlaczego i "co z tym dalej bedzie"Zamieszczone przez irvine
![]()
Download dziala, takze dla S1 IS.
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Ok, znalazlem A95.
Jak nie masz to moge ci podrzucic do wstawienia..
Slij na vitezz małpa gmail kropka comZamieszczone przez irvine
jak ktoś znajdzie ewentualnie jakąś instrukcje PL do A85 to bardzo proszę o przesłanie w miare możliwości bede udostepnial na emulu. Na emulu jest ale w słabej jakości i nie wszystkie strony są wyraźne
irvine, witam,już miesiąc szukam instrukcji do canona a95,czy możesz podesłać na priw
Tak Tak. Ja też bym prosił o jakiś namiar o PL do A85. Widzę, że od dawna nic się w tym temacie nie zmienia, a moja mamuśka czeka i czeka - ja tam radze sobie z ENG.