Strona 10 z 51 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 505

Wątek: Polskie instrukcje do cyfraków

kilazz
    Guest

Domyślnie

Nie wiem czy probujesz sobie nabic postow czy jak, uwazam ze wszystko co zostalo napisane za moim ogloszeniem do teraz powinno zostac wykasowane, bo do niczego nie prowadzi, poza zamieszaniem i nieczytelnoscia watku. Calosc nie ma nic wspolnego z aparatami cyforwymi ani instrukcjami, jedynie jakies posty o egoizmie i inne moralno-etyczne...

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kilazz
    Nie wiem czy probujesz sobie nabic postow czy jak, uwazam ze wszystko co zostalo napisane za moim ogloszeniem do teraz powinno zostac wykasowane, bo do niczego nie prowadzi, poza zamieszaniem i nieczytelnoscia watku. Calosc nie ma nic wspolnego z aparatami cyforwymi ani instrukcjami, jedynie jakies posty o egoizmie i inne moralno-etyczne...
    Ale wniosek rysuje sie wyraźny: chyba nikt tu nie lubi takich jak Ty :-/

kilazz
    Guest

Domyślnie

Czy gdzies w moim ogloszeniu pisalo ze szukam przyjaciela lub ze ktos ma mnie lubic? Najzwyklejsze ogloszenie, skierowane do zainteresowanych, nieskierowane do niezainteresowanych (a tylko tacy komentuja)

Temat sie nazywa 'Polskie instrukcje do cyfraków', napisalem na temat a pojawilo sie z 10 bezsensownych komentarzy, ktore nic nie wnosza ani nic nie zmienia.

Jak ktos ma jeszcze cos do dodania, to nie pisze do mnie na PW a nie nabija sobie sztucznie postow i nie smieci.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

napisalem na temat a pojawilo sie z 10 bezsensownych komentarzy, ktore nic nie wnosza ani nic nie zmienia.
    Nie nic nie wnosza co proboja uswiadomic tobie, ze twoje ogloszenie bylo nieco nieladne. Wszystkie te posty wg ciebie nie na temat sa na temat, ale w sensie "nie zyczymy sobie tego typu ogloszen w tym watku" .

A teraz napisze na twoim poziomie, bo widac nie rozumiesz delikatnych aluzji ze "tak sie nie robi w Internecie" :

chcemy instrukcje za darmo.

Wyzyskiwaczom stanowczo dziekujemy :P .

Dopiero zaczyna Awatar egzor
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez

Nie nic nie wnosza co proboja uswiadomic tobie, ze twoje ogloszenie bylo nieco nieladne. Wszystkie te posty wg ciebie nie na temat sa na temat, ale w sensie "nie zyczymy sobie tego typu ogloszen w tym watku" .

A teraz napisze na twoim poziomie, bo widac nie rozumiesz delikatnych aluzji ze "tak sie nie robi w Internecie" :

Wyzyskiwaczom stanowczo dziekujemy :P .
    Popieram ! Forum ma na celu uzyskania pomocy jeżeli użytkownik takowej potrzebuje a nie uzyskanie pomocy pod warunkiem że... Ty mi Dasz, a później Ja Ci Dam.

Facet trudni się handlem aparatami na Allegro i zwąchał że może na tym forum zrobić jakiś interes !!!
    Pozdrawiam
    Egzor
    -----------
    Ja mam: Canon A60; CF 16+64+256 MB; dobre chęci

Administrator Awatar hazan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Posiadam instrukcje PL do nastepujacych cyfrowek canona: 300d, a60/a70/a75/a80, ixus 400, ixus i, canon g3/g5, canon s1is, canon s45/s50.

UWAGA Jako ze osob ktore chcialyby je otrzymac jest taka masa ze moja skrzynka nie wyrabia, tak wiec odpowiadam jedynie na zapytania osob, ktore posiadaja inne instrukcje PL do canonow (najnowsze modele, interesuje mnie seria ixus oraz canon a85/s60) . Reszta zapytan bez echa, tak wiec nie warto sie nawet trudzic, jezeli nie masz instrukcji ktorych ja jeszcze nie posiadam. UWAGA
    Pana zapraszam do stodoły a nie na moje forum - tutaj ludzie pomagaja sobie za darmo !

Administrator Awatar hazan
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

uwazam ze wszystko co zostalo napisane za moim ogloszeniem do teraz powinno zostac wykasowane
    To co najlszybciej zostanie wykasowane to twoj spam ! - na dodatek reklamą łamiesz regulamin

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez egzor
    Facet trudni się handlem aparatami na Allegro i zwąchał że może na tym forum zrobić jakiś interes !!!
    Bo na Allegro nie mozna sprzedawac instrukcji to szuka okajzi gdzie indziej...

http://www.allegro.pl/country_pages/1/0/z2.php - tabelka "Towary, których wystawienie na aukcji wymaga spełnienia dodatkowych warunków." punkt 15.

kilazz
    Guest

Domyślnie

zwąchał że może na tym forum zrobić jakiś interes !!!
    chyba sobie zartujesz ze bede marnowal czas na sprzedawanie instrukcji po 10zl

tylko takie posiadam...

Nie mam zamiaru sprzedawac zadnych instrukcji i nie odpowiadam na maile osob ktore chca kupic, bo taka opcja mnie nie interesuje.

Ehh...widze ze tu macie za malo adrenaliny i trafiliscie na posta gdzie mozecie odreagowac.

Pozdrawiam wszystkich klejacych folie na lcd... [no offence 8) ]

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

tylko takie posiadam...
    Chyba nie lapiesz.
    Gdy musze cos dac w zamian za instrukcje, to nie jest ona za darmo.
    To ze nie chcesz pieniedzy a inna instrukcje wcale cie nie usprawiedliwia.
    Nadal sprzedajesz instrukcje. Tylko nie za zlotowki.
    Jak zrobisz stronke skad mozna bedzie bez problemu czy jakichs "ratio" sciagnac te instrukcje (tak jak nasz mily kolega z forum: http://max.boo.pl/instrukcje ) to wtedy mozesz napisac ze takie wlasnie - za darmo - instrukcje posiadasz.

Strona 10 z 51 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów