Strona 39 z 51 PierwszyPierwszy ... 29373839404149 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 381 do 390 z 505

Wątek: Polskie instrukcje do cyfraków

shainaset
    Guest

Domyślnie

witam Panowie czy ktos moze posiada instrukcje do canon G9 w jezyku polskim jesli tak to bardzo prosze o pomoc i zyczliwosc
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    bardzo dziekuje ale tam nie ma instrukcji do tego modelu
    Ostatnio edytowane przez shainaset ; 21-01-2008 o 23:35 Powód: Automerged Doublepost

Dopiero zaczyna Awatar tra
    Miasto
    Sankt Augustin

Domyślnie

Witam !
    Miałby ktoś jeszcze instrukcje do A570 IS ?
    pzdr.

sztuka
    Guest

Domyślnie canon IXUS 860 IS

Witam

Czy ktoś moze posiada i moze przeslac instrukcje w jez.polskim do canona IXUS 860 IS?

Pozdrawiam

zapalka21
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich
    Rozpaczliwie poszukuję instrukcji do Canona S5 IS. Jeśli ktoś byłby tak miły i wysłał na mój mail byłabym bardzo wdzięczna. Oto on: ludek_23@wp.pl lub nieszka20@poczta.onet.pl
    Z góry serdecznie dziękuję

sztuka
    Guest

Domyślnie canon ixus 860 IS

Nie wierze ze nikt nie ma instrukcji do canona 860.Przeciez ktos pewnie kupil w polskim sklepie i ma na plycie instrukcje w pdf-ie.Napisalem w sprawie instrukcji do goscia z allegro ktory sprzedaje taki aparat ale on zazyczyl sobie 40pln za to ze mi przesle plytke z pdf-em.Nie wiedzialem ze w tym kraju na wszystkim chce sie zarobic.

Teraz licze ze moze znajdzie sie ktos zyczliwy i podesle mi instrukcje.

Pozdrawiam wszystkich.

xkosci
    Guest

Domyślnie

Dołaczam sie do prosby o polską instrukcję do Canon IXUS 860 na PM.

perl
    Guest

Question Canon A650 IS

Poszukuję instrukcji obsługi w języku polskim do Canona A650 IS,

googlowałem i przeszukiwałem to forum, niestety nic nie znalazłem,

za wszelkie informacje będę wdzięczny,

Pozdrawiam,

kardas marcin
    Guest

Domyślnie

witam!Poszukuje polskiej instrukcji do A570 IS jesli ktos taka posiada bardzo bym prosil o wyslanie na adres emailmarcin.marcela@poczta.onet.eu)lub napiszcie gdzie mogbym ja zciagnac.DZIEKUJE I POZDRAWIAM

MARTUSIA
    Guest

Domyślnie

Szukam Instrukcji Obslugi Do Canona Ixus 50. Nie Wiecie Moze Gdzie Moge Taka Znalesc? Prosze....
    Wie Kos Gdzie Moge Znalesc Instrukcje Po Polsku Do Canona Ixus 50?? Prosze....
    Prosze Niech Mi Ktos Pomoze
    Ostatnio edytowane przez MARTUSIA ; 17-02-2008 o 00:43 Powód: Automerged Doublepost

Andrew1973
    Guest

Domyślnie Polska instrukcja Canon S2 IS

Mogę udostępnić instrukcję w pdf-ie do Canona S2 IS (chociaż może ona być przydatna również dla posiadaczy innych S-ek -zwłaszcza dla osób nie znających angielskiego) bo szczerze mówiąc aparaty te różnią się głównie mało istotnymi pierdołami i podstawowe menu jest we wszystkich podobne. http://www.atj.piasta.pl/pliki/Canon...%20S2%20IS.pdf

Dokument .pdf był prawdopodobnie robiony przy pomocy programu do automatycznego rozpoznawania tekstu i zawiera trochę typowych dla takich programów literówek (-litery są czasami błędnie rozpoznane jako cyfry i odwrotnie) nie przeszkadza to specjalnie w korzystaniu z instrukcji ale dobrze o tym wiedzieć.

W razie pytań GG: 3689477. Na ile jestem w stanie postaram się pomóc.

Strona 39 z 51 PierwszyPierwszy ... 29373839404149 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów