Strona 33 z 51 PierwszyPierwszy ... 23313233343543 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 321 do 330 z 505

Wątek: Polskie instrukcje do cyfraków

lukzak
    Guest

Domyślnie Instrukcja do Canona S5 IS

Witam! kupiłem wczoraj canona s5 is lecz bez szczegółowej instrukcji, jest dołączona tylko kserokopia instrukcji funkcji podstawowych tj. jak włożyć baterie i jak włączyć ale poza tym niewiele, wszędzie są odnośniki do instrukcji funkcji zaawansowanych lecz takowej nie jestem w posiadaniu, sprzedawca też rozkłada ręce tłumacząc że tak otrzymał aparat, tak że sytuacja jest beznadziejna. Stąd moja prośba czy ktoś jest w posiadaniu pełnej polskiej instrukcji obsługi do aparatu Canon S5 IS a mógłby przesłać drogą np. elektroniczną gorąco proszę o kontakt lukasz49@interia.pl
    Z góry dziękuję!!!

artur_p
    Guest

Domyślnie Canon S5

Witam.
    Również przyłączam się z prośbą o instrukcję do Canona S5
    artur.pietrak@wp.pl

Pozdrawiam

Początki nałogu Awatar popi
    Miasto
    Poland

Domyślnie

ale chyba jak włożyć baterię to nie jest jakieś arcytrudne??
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    Canon EF 17-40 f/4 USM L|Canon EF 70-200mm f/2.8 IS USM L
    Canon EF 50mm f/1.4 USM|Canon Speedlight 580ex|SLIK PRO700DX

freya
    Guest

Domyślnie

Witam Wszystkich. Jestem kolejną osoba, która ma problem ze zdobyciem polskiej instrukcji do Canon S5. Szukam od kilku dni i nic. Baaardzo proszę o pomoc.... Mój e-mail aneta.kobylska@wp.pl.

Super Mario
    Guest

Domyślnie Szukam

Czesc jestem kolejna osoba ktora szuka instrukcji do Canon S5 jesli ktos mialby polska wersje to prosze o przeslanie na e-maila mariobags@interia.eu naprawde bardzo potrzebuje tej instrukcji.

kasiek
    Guest

Domyślnie

Witam, ja również prosiłabym o przesłanie polskiej instrukcji,mój mail to kasia.krawczak@gmail.com

LukaszGr
    Guest

Domyślnie

Witam
    Będę wdzięczny za polską instrukcję do Canona PowerShot A640. lgrudzinski@o2.pl
    Pozdrawiam

gosik
    Guest

Domyślnie canon s5

Hej!
    czy istnieje jakaś stronka z instrukcjami do S5 po polsku ??: ? jesli tak prosze o maila: gocharom@poczta.onet.pl:

pikayo
    Guest

Domyślnie

Czesc, ja tez dolaczam sie do prosby o instrukcje obslugi "canona 5s is" po polsku na adres pikayo@tlen.pl
    Ostatnio edytowane przez pikayo ; 11-09-2007 o 16:21 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

Witam, potrzebowałbym kupić od kogoś instrukcję polską (książeczkę) do Canona S3 IS - jak ktoś posiada takową lub posiada informację gdzie można ją zakupić to bardzo proszę o kontakt.

Strona 33 z 51 PierwszyPierwszy ... 23313233343543 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów