ja mam tylko do s3
Witam
Mam prośbę do Was a mianowicie jestem w posiadaniu aparatu canon SD750 odpowiednika polskiego Ixus 75 niestety nie mam do niego instrukcji po polsku jeśli ktoś taką posiada lub posiada do poprzedników Ixus 65 , Ixus 55 (mówią ze są trochu podobne) proszę o kontakt na maila: misiek@milc.pl lub gg: 5502300. Z góry thx.
Ostatnio edytowane przez miski ; 26-07-2007 o 13:19
Dostałam niedawno z Norwegii aparat ixus 400. Teraz szukam Polskiej instrukcji do niego. Ma ktoś może? Mój majl: zorija.j@gmail.com
WitamKoleżanki i Kolegów !!!
Poszukuję instrukcję obsł. w języku ojczystym do Canona Ixus 950.
Czy któryś z Kolegów może mi pomóc?
Z góry dzięki.
Pozdrawiam
Tydzień temu w sklepie internetowym (fotobasia.pl) kupiłam sobie Canona A570 IS, niestety w pudełku nie było polskiej instrukcji obsługi. W sklepie stwierdzili, że nie mają jej aktualnie dostępnej i że mogę zwrócić aparat :/ Już na własną rękę przeszukałam kilkanaście stron w necie i nigdzie jej nie znalazłamW związku z tym ma ogromną prośbę o jakiekolwiek info gdzie ewentualnie mogę znaleźć taką instrukcję lub może ktoś mi ją prześle na maila (admirable@interia.pl)?
Dodam, że to mój pierwszy aparat cyfrowy i jeszcze nie za bardzo się w nim orientuję... będę wdzięczna za każdą pomoc
Z góry dziękuję i pozdrawiam!
Ostatnio edytowane przez admirable ; 07-08-2007 o 09:47
Poszukaj na allegro może ktoś sprzedaje
niestety, tam też szukałam... napisałam nawet do kilku sprzedawców, może ktoś mi ją sprzeda :/
Mam instrukcję do A 570IS w PDFie (131 stron). Zainteresowanym mogę wysłać.
Ostatnio edytowane przez fikus ; 09-08-2007 o 00:00
W takim razie poproszę o przesłanie tej instrukcji, oczywiście jeśli to nie będzie kłopotMój e-mail: admirable@interia.pl
Z góry dziękuję!
Masz już na skrzynce. Mam nadzieję że spśród osób zgłaszających się nie będzie kogoś kto wystawi ją na allegro za 10 czy 20 zł.