Strona 24 z 51 PierwszyPierwszy ... 14222324252634 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 231 do 240 z 505

Wątek: Polskie instrukcje do cyfraków

kolo
    Guest

Domyślnie

Vitez wielkie dzięki ale w związku z tym co przeczytałem na podanym linku to jak będzie w wersji elektronicznej to jest O.K. Wiem że PIH ma duuuże możliwości(kilka razy już korzystałem z ich usług-zawsze na plus dla mnie)a sklep ma siedzibę w Krakowie i sprzedaje detalicznie i w sieci ale to nie zwalnia chyba od załączania instrukcji po polsku.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kolo Zobacz posta
    Vitez wielkie dzięki ale w związku z tym co przeczytałem na podanym linku to jak będzie w wersji elektronicznej to jest O.K.
    Bedzie OK ale to sklep ma obowiazek ci nawet ta wersje elektroniczna dostarczyc - nie uzytkownicy forum .

kolo
    Guest

Domyślnie

wielkie dzięki za pomoc

silver_39
    Guest

Domyślnie

Witam wszystkich mam prosbę potrzebuje schematu do A70 cos padło niewiem co niebył rzucowny kilka razy się wyłączał aż zamilkł na zawsze pozdrawiam

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez silver_39 Zobacz posta
    Witam wszystkich mam prosbę potrzebuje schematu do A70 cos padło niewiem co niebył rzucowny kilka razy się wyłączał aż zamilkł na zawsze pozdrawiam
    Tak mi sie skojarzyl dowcip:

"Czym sie roznia drzwi od malucha a pyskata zona?
    Niczym - i to i to trzeba trzepnac pare razy zanim sie zamknie"

Karol Nowack
    Guest

Domyślnie ixus 65

poszukuje instrukcji w języku polskim do ixusa 65.:?: Czy ktoś mógłby pomóc.knowacki@poczta.fm

wojs19
    Guest

Domyślnie

witam wszystkich!!! Pilnie poszukuję instrukcji do IXUS900Ti pozdrawiam!!! wojs19

kolo
    Guest

Domyślnie

Witam koleżanki i kolegów jak pisałem jakiś czas temu kupiłem w sklepie Cyberstore.pl za gotówkę bo na miejscu w Krakowie aparacik Canona Power Shota A 710iS i do dzisiaj nie dostałem instrukcji obsługi-dzwoniłem,pisałem emaile,prosiłem i nic.Jeśli do poniedziałku nie dojdzie płytka CD z instrukcją (obiecana od 12.10.2006)to chyba będę miał prawo iść i oddać towar z niezgodności z umową.Bardzo proszę o poradę bo nie jestem pewien a nie chciałbym się wygłupić.

kolo
    Guest

Domyślnie

Witam dla wszystkich mających Canona Power Shot A710iS bez instrukcji po polsku(co prawda skany ale lepsze to niż nic!)
    http://s002.wyslijto.pl/index.php?fi...&down=&gk=bank
    świerzy link nie wiem kiedy zgaśnie
    Ostatnio edytowane przez kolo ; 06-12-2006 o 20:23

siwulek
    Guest

Domyślnie instrukcja do canona s30/s40

Na początek chciałbym powitać wszystkich użytkowników tego forum.

Szukam instrukcji w języku polskim do canona s40. Sam sobie poradziłem z angielską wersją, ale aparat idzie na sprzedaz i chciałbym miec do niego właściwą instrukcje ( mam juz od s50,ale to do końca nie jest to samo).
    Czytałem poprzednie posty gdzie były linki do tej instrukcji, ale niestety były to na tyle stare posty (2003r) że linki juz nie działają.
    Z góry dziękuje za pomoc
    Pozdrawiam

Strona 24 z 51 PierwszyPierwszy ... 14222324252634 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów