Strona 22 z 48 PierwszyPierwszy ... 12202122232432 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 211 do 220 z 505

Wątek: Polskie instrukcje do cyfraków

Mieszany widok

gadzinka
    Guest

Domyślnie

O rany, a w języku ojczystym do S3IS nie macie???? Obawiam się ze czasami moje tłumaczenie z angielskiego może być nie dońca ok. Zdjęcia też chetnie obejrzę.

Krzysiek1971
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gadzinka
    O rany, a w języku ojczystym do S3IS nie macie???? Obawiam się ze czasami moje tłumaczenie z angielskiego może być nie dońca ok. Zdjęcia też chetnie obejrzę.
    W piątek wysłałem maila do Canona z prośbą o przysłanie polskiej instrukcji do S3, zobaczymy co odpiszą...

Pełne uzależnienie Awatar snow
    Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

Może ci odpiszą że jak kupiłeś w Polsce to powinieneś mieć w pudełku z aparatem ? :wink:
    40d + m42 58-500 + EF 18-75

"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770

Krzysiek1971
    Guest

Domyślnie

Gdzieś w necie czytałem, że papierową można u nich kupić a w *.pdf jaśli mają to wysyłają...

Celad
    Guest

Domyślnie Instrukcja po polsku do PowerShot Pro1

Od miesiąca jestem posiadaczem tego aparaciku niestety instrukcja którą mam jest w języku angielskim, jeśli ktoś posiada instrukcję po polsku i mógłby mi ją przesłać będę niezmiernie wdzięczny.

celad@vp.pl

kolo
    Guest

Domyślnie

Dzień dobry jako nowy na tym forum mam problem z instrukcją do canona Power Shota A 710iS-kupiłem aparat w sklepie,sprawdziłem w domu a tam jest instrukcja po angielsku,niemiecku,włosku i francuzku.Napisałem do Canona i otrzymałem odpowiedź że mogą sprzedac za 80zł!! absudr skoro nie było to uważam że powinni obciążyc tymi pieniędzmi sklep-mam dostac instrukcję na płycie CD-ciekawe w jakim stanie będzie zapis,nie kupowałem w necie tylko w sklepie!Mam w związku z tym ogromna prośbę jeśli ktoś posiada i może udostępnic to będę wdzięczny-może byc na email romelek@wp.pl

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kolo Zobacz posta
    Mam w związku z tym ogromna prośbę jeśli ktoś posiada i może udostępnic to będę wdzięczny-może byc na email romelek@wp.pl
    Sklep ma obowiazek ci dostarczyc instrukcje w jezyku polskim. Chyba ze to nie sklep a jacys sprowadzacze.
    Zajrzyj np tu:
    http://canon-board.info/showthread.php?t=14422

Radze walczyc ze sklepem, postraszyc ich inspekcja PIH itp niech sie naucza jak nalezy traktowac klienta.

gadzinka
    Guest

Domyślnie

książeczkę chcą zdziercy sprzedać za 140 zł. a alektronicznej wcale:rolleyes:

qr3e
    Guest

Domyślnie

na allegro były za kilkanaście złociszy

kathy
    Guest

Domyślnie

Hejka Wszystkim :-D

Od jakiegoś czasu jestem użytkowniczką Canona Powershot Pro 1, ale niestety z angielską instrukcją obsługi. W związku z tym, że mój ang. pozostawia wiele do życzenia, to poszukuję instrukcji w języku ojczystym.
    Czy ktoś ma taką w posiadaniu i mógłby się nią podzelić?
    Będę bardzo wdzięczna.

Pozdrawiam

Strona 22 z 48 PierwszyPierwszy ... 12202122232432 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów