O rany, a w języku ojczystym do S3IS nie macie???? Obawiam się ze czasami moje tłumaczenie z angielskiego może być nie dońca ok. Zdjęcia też chetnie obejrzę.
O rany, a w języku ojczystym do S3IS nie macie???? Obawiam się ze czasami moje tłumaczenie z angielskiego może być nie dońca ok. Zdjęcia też chetnie obejrzę.
W piątek wysłałem maila do Canona z prośbą o przysłanie polskiej instrukcji do S3, zobaczymy co odpiszą...Zamieszczone przez gadzinka
Może ci odpiszą że jak kupiłeś w Polsce to powinieneś mieć w pudełku z aparatem ? :wink:
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
Gdzieś w necie czytałem, że papierową można u nich kupić a w *.pdf jaśli mają to wysyłają...
Od miesiąca jestem posiadaczem tego aparaciku niestety instrukcja którą mam jest w języku angielskim, jeśli ktoś posiada instrukcję po polsku i mógłby mi ją przesłać będę niezmiernie wdzięczny.
celad@vp.pl
Dzień dobry jako nowy na tym forum mam problem z instrukcją do canona Power Shota A 710iS-kupiłem aparat w sklepie,sprawdziłem w domu a tam jest instrukcja po angielsku,niemiecku,włosku i francuzku.Napisałem do Canona i otrzymałem odpowiedź że mogą sprzedac za 80zł!! absudr skoro nie było to uważam że powinni obciążyc tymi pieniędzmi sklep-mam dostac instrukcję na płycie CD-ciekawe w jakim stanie będzie zapis,nie kupowałem w necie tylko w sklepie!Mam w związku z tym ogromna prośbę jeśli ktoś posiada i może udostępnic to będę wdzięczny-może byc na email romelek@wp.pl
Sklep ma obowiazek ci dostarczyc instrukcje w jezyku polskim. Chyba ze to nie sklep a jacys sprowadzacze.
Zajrzyj np tu:
http://canon-board.info/showthread.php?t=14422
Radze walczyc ze sklepem, postraszyc ich inspekcja PIH itp niech sie naucza jak nalezy traktowac klienta.
książeczkę chcą zdziercy sprzedać za 140 zł.a alektronicznej wcale:rolleyes:
na allegro były za kilkanaście złociszy
Hejka Wszystkim :-D
Od jakiegoś czasu jestem użytkowniczką Canona Powershot Pro 1, ale niestety z angielską instrukcją obsługi. W związku z tym, że mój ang. pozostawia wiele do życzenia, to poszukuję instrukcji w języku ojczystym.
Czy ktoś ma taką w posiadaniu i mógłby się nią podzelić?
Będę bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam