Jak slusznie zauwazyles - zazwyczaj. Moje zazwyczaj w obecnym przypadku jest rozne od Twojego o 180'.Zamieszczone przez kilazz
Tak, ci co maja kase.Zamieszczone przez kilazz
Hmm.. Kazdy szuka tego czego potrzebuje. I na miare wlasnych mozliwosci. Dobrze ze masz tyle roznych instrukcji. Nie dobrze ze tak to wykorzystujesz. Ja podzielam zdanie Viteza. Tylko nie wiem czy Ty kiedys zalapiesz o co jemu chodzilo.Zamieszczone przez kilazz
Choc jak to mawiaja "Trolla sie nie karmi" to jednak poswiece Ci jeszcze kilka minut;
- podzielenie sie czyms z kims, nawet z obca osoba i przeczytanie czegos w rodzaju; "Staraary! Wielkie dzieki, super ze mi pomogles. Dzieki Tobie moge teraz wiecej!" - jest o niebo wiekszym kopem niz jaka kolwiek interesowna wymiana/kupno/sprzedaz. To forum - jak mniemam - dla takich ludzi zostalo stworzone i co wiecej prawdopodobnie przez takiego czlowieka. Jesli nie musiales wysuplac kilku zlociszy z kiesy i podac na tace za rejestracje to uszanuj to i nie karm innych tak dretwymi listami. Jesli juz zas musisz to polecam grupy dyskusyjne ktore znakomicie sie do tego nadaja.
I nie odpisuj w klimacie zbijania moich argumentow. Bo nie o to tu chodzi i nie mam zamiaru z Toba walczyc. Podoba mi sie to forum i klimat jaki utrzymuja tu moderatorzy. Poczytaj, pobladz po listach, po ich tresci, moze tez to znajdziesz. Jesli nie, nie lam sie, to czego szukasz znajdziesz gdzie indziej.
Gratuluje.Zamieszczone przez kilazz
Pozdrawiam,
Parteq