witam wszystkich bawię się w foto osiem lat ale na analogu canon eos 50e od czterech tygodni jestem posiadaczem canona 30d mam dylemat bo z angielskim zero czy jest oprogramowanie do 30d po polsku . Za wszstkie odpowiedzi dzięki
witam wszystkich bawię się w foto osiem lat ale na analogu canon eos 50e od czterech tygodni jestem posiadaczem canona 30d mam dylemat bo z angielskim zero czy jest oprogramowanie do 30d po polsku . Za wszstkie odpowiedzi dzięki
Ostatnio edytowane przez Tomasz Golinski ; 18-09-2007 o 13:29 Powód: Automerged Doublepost
Nie ma.
SdoubleU
---------------------------
Canon :-D
Jest motywacja do nauki obcej mowy przynajmniej![]()
Tako rzecze Watson.
There are no stupid questions, just stupid people.
Wątek galeryjny na CB/Portrety@CB/Meksyk@CB/Sport@CB //Galeria przejściowa
to ze canona dostalem wczoraj to mniejsza
ale nie wyobrazam sobie pracowac na polskim sofcie, tak samo jak poszedlem do kumpla na PS, ja mam angielski bo tak mi wygodniej, a on polski. Nie moglem znalezc canvas size
czy są jakieś programy do obróbki RAW w języku ojczystym
Jest plug-in Camera Raw w Adobe Bridge.
Adobe Photoshop CS2 zawiera (chyba zawsze?) Adobe Bridge i jest też w wersji polskiej.
... nic innego nie przychodzi mi do głowy.
Może nie upieraj się z tym polskim? Taki program jak np. Capture One to w sumie kilkanaście słów (może troche więcej :wink: ). Rozumiem, że nie każdy musi znać angielski, ale można zrobić sobie słowniczek, a później używa się na pamięć.
dzięki za poradę zrobię sobie słowniczek i trzeba zacząć uczyć się obróbki Raw.
w 40D juz jest po polsku....
5DmkII | 5D | 40D | 15 2.8 karpik | 35 1.4 L | 50 1.4 | 85 1.2 L | 70-200 2.8 IS L | 580 EX II | blog
zalezy dla kogo to dobrze, dla nowicjusza ok, dla wyjadacza na angielskim moze byc problem acz nie do konca
30D + 50 mm 1.8 II + Sigma 18-50 3.5-5.6 DC + MC Peleng 3.5/8A + SpeedLite 580 IIEX + duuuuza doza fascynacji