-
Formularz promocji na 400d
Witam
Mam pytanie odnośnie promocji zwrotu części gotówki za zakup 400d. Dokonałem zakupu jeszcze w sierpniu i na stronie canona była informacja, że list należy wysłać do 17 września. Wziąłem się dziś ochoczo do przygotowania tego listu, ale niestety cała domena canoneos400dpromotion.onlinerebates.com została już wyłączona. Potrzebny jest mi tylko formularz, który był tam powieszony, czy może ktoś z szanownych forumowiczów dysponuje może jego kopią?
Pozdrawiam
-
-
Dopiero zaczyna
-
Obertroll
Z tego co wiem to ważne jest zarówno wypełnienie formularza na papierze jak i w internecie. I wysłanie go oboma drogami także musi działać w necie żeby móc otrzymać zwrot.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner 
-
Bywalec
Obawiam sie, ze Kolekcjoner ma racje, bo formularz edytowany przez strone www automatycznie mial nadawany numer.
Wiem, ze sobota i biura nie pracuja, ale gdybys mial jakis autoryzowany sklep (serwis) i porozmawialbys, moze skoro nie jest 17 wrzesnia daloby sie cos zrobic? Nie masz nic do stracenia. Telefon w reke i dzwon.
Ostatnio edytowane przez Obiektyw ; 15-09-2007 o 15:47
║ 50D i 30D + graty ║
-
Pełne uzależnienie
Ale mi ta strona też działa. Lepiej przedzwoń do swojego providera.
-
Dopiero zaczyna
U mnie również ta strona działa.
Uprawnienia umieszczania postów