Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Moc I Akt

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tom170 Zobacz posta
    Jeśli możesz wytlumacz mi o co dokladnie chodzi z ta oslona przeciwsloneczną??? Tj jaka gumka do obiektywu skladana :-/ Nie mam czegos takiego chyba
    Gumowa, uniwersalna osłona przeciwsłoneczna, wkręcana w gwint obiektywu/filtra.

http://www.allegro.pl/item391938905_...czna_58mm.html

Patrzylem orginalne oslony do 50/1.8 to 80 zl więc jakas paranoja
    Zamiennik (w pełni funkcjonalny) do nabycia za mniej niż 40, ale wtedy nie połączysz tego z filtrem o większej średnicy.

http://www.allegro.pl/item389524009_..._f_1_8_ii.html
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Heh właśnie też tak myśle dlatego chce portrety robić Bo dziewczyne to mam :P z Tym, że ona nie lubi byc fotografowana...
    Mam nadzieję że swoją dziewczynę uprzedziłeś komu i jakie zdjęcia zamierzasz robić?

Wiecie jak to jest gadka szmatka wygadalem się, że pstrykam troche zdjęć i ona żebym jej porobił a ja sie pytam portrety ? A ona też mogą być ale wolalabym akty

Aha Vitez niestety z kolorem włosów nie trafiłeś bo to brunetka... A co do Endriu to właśnie boję się, że może jej nie o fotki chodzić Dlatego jeszcze pomyśle czy sie zgodze czy nie...
    Mnie nie uraziles Fakt nic nie bylo wspominane bo bylismy świętować wieczor kawalerski brata no i coś tam zagadała do mnie przy barze więc była krótka wymiana zdań...
    Wiesz... szczerze mówiąc to taka sytuacja mi wygląda na podryw a nie chęć pozowania. Tym bardziej że nie wiedziała, że masz dziewczynę.

Początki nałogu Awatar tom170
    Miasto
    Gogolin/Opole

Domyślnie

Właśnie to też tak zacząłem odczuwać... chyba muszę sobie znaleźć inną modelkę... :P
    EOS 400D + KIT + 50mm f1.8 + 70-300mm F4-5.6 SIGMA APO DG MACRO + MiniTrekkerAW + Sherpa 600R no i 4GB karta

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów