Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 52

Wątek: Dioda [power ON] Canon 400d

Coś już napisał

Domyślnie

a propos żytniej, za ile tam mogą sprawdzić niewłączający się korpus nieobjęty gwarancją już?

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

W sumie każdy problem można rozwiązać

Dioda zgaszona

Uzależniony

Domyślnie

(...)
    nie slyszalem o tym by w jakimkolwiek sprzecie byla opcja wylaczania diody zasilajace
    (...)
    Ależ jest... w samolotach (przynajmniej bojowych), a chyba nawet w nowych autach Saab. A jak się czepiamy, to na maksa... a co! Co ta dioda zasila ?

@ Piotr Rymer

Może odpowiedź kilku z nas nie do końca pokrywała się z Twoimi oczekiwaniami, ale temat faktycznie nieco prowokujący, bo pole dla domysłów i wyobraźni (a jak z nimi jest, to wiadomo), jest odwrotnie proporcjonalne do ilości podanych informacji.
    W każdym razie bez przesady z tą powagą, de facto, po przeczytaniu wątku (a paradoksalnie wręcz wnioskując z jego dotychczasowego przebiegu) chyba już wiesz, jak brzmi precyzyjna i rzeczowa odpowiedź na Twoje pytanie. Przynajmniej na stan z dnia dzisiejszego.
    Ostatnio edytowane przez APP ; 13-09-2007 o 19:42

Coś już napisał Awatar Zaicev
    Miasto
    Warszawa

Smile

Cytat Zamieszczone przez Piotr Rymer Zobacz posta
    a propos żytniej, za ile tam mogą sprawdzić niewłączający się korpus nieobjęty gwarancją już?
    Z tego co pamietam ekspertyza jest na Zytniej za darmo. Dopiero jak poznasz cene decydujesz czy maja dalej dlubac czy oddaja Ci sprzet spowrotem Czytalem gdzies, ze zdarza im sie naprawic sprzet w nadziei ze zaplacisz, a pozniej juz im psuc nie wypada i dostajesz sprawny za friko. Ja u nich jedynie "czyscilem matryce" ale wrocila tak samo upaprana jak byla :/
    A, i gratuluje zakupu Pozdr.
    3 EOSy 2 cyfry 1 analog | blog

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zaicev Zobacz posta
    Z tego co pamietam ekspertyza jest na Zytniej za darmo. Dopiero jak poznasz cene decydujesz czy maja dalej dlubac czy oddaja Ci sprzet spowrotem Czytalem gdzies, ze zdarza im sie naprawic sprzet w nadziei ze zaplacisz, a pozniej juz im psuc nie wypada i dostajesz sprawny za friko. Ja u nich jedynie "czyscilem matryce" ale wrocila tak samo upaprana jak byla :/
    A, i gratuluje zakupu Pozdr.
    Nie ma czego gratulować, tutaj wg niektórych to amatorska lustrzanka no bo mam 350d padniętą, więc chyba podeślę jakoś im, skoro sprawdzą za darmo.

Uzależniony

Domyślnie

(...) tutaj wg niektórych to amatorska lustrzanka (...)
    Nie wiem czy masz tego świadomość, ale w pewnym sensie odkryłeś świętego graal'a tego forum - namacalny dowód
    Ostatnio edytowane przez APP ; 13-09-2007 o 20:01

Coś już napisał Awatar Zaicev
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ja mam 350D ktore zyje i nawet ma gwarancje Jestem chyba gorszym przypadkiem niz amator. Ech, powinno byc stworzone nowe forum, zachowujac hierarchie powinno znalezc sie nad "cyfrowymi kompaktami" i nazywac "dla posiadaczy kanonow xxxD". Dokonujacy wpisow oraz ogladajacy ww. forum powinni miec zablokowany dostep do pozostalych zasobow canon board...
    Puszka puszka, ale moim zdaniem bardziej licza sie zdjecia

A swoja droga to 350d jest w sprzedazy od 2,5 roku, obowiazuje 2-letnia odpowiedzialnosc sprzedawcy za towar + 2 miesiace na "stwierdzenie usterki". Nie lapiesz sie?
    3 EOSy 2 cyfry 1 analog | blog

Coś już napisał

Domyślnie

Heh, Phase One w rękach amatora też będzie zwykłym pstrykadełkiem. Raczej tylko my możemy uskrzydlić martwe puchy.

Uzależniony Awatar esteper
    Miasto
    Vava

Domyślnie

Trzeba było kupic drugie 350D Nie ma tej diody :]
    5DmkII + C50/1.4 + C85/1.8 + 2,5kg jabłek w wersji PRO

"ADMINISTRACJO ! ZAPOBIEGAJ I LECZ SIĘ RUTYNOWO. DOBRO ADMINISTRACJI, GWARANTEM DOBRA OGÓŁU"

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zaicev Zobacz posta
    A swoja droga to 350d jest w sprzedazy od 2,5 roku, obowiazuje 2-letnia odpowiedzialnosc sprzedawcy za towar + 2 miesiace na "stwierdzenie usterki". Nie lapiesz sie?
    Sam z siebie nie padł. Poszło przepięcie po kablu synchro.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez esteper Zobacz posta
    Trzeba było kupic drugie 350D Nie ma tej diody :]
    No nie żartuj, też byś tak zrobił, różnica 200 zł?
    Ostatnio edytowane przez Piotr Rymer ; 13-09-2007 o 20:13 Powód: Automerged Doublepost

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów