Masakra, same idiotyczne odpowiedzi, zawsze tutaj na forum tak macie? Co do pytania, chodziło mi raczej o jakies programowe rozwiazanie niz mechaniczne. No ale trudno, co forum to forum, nikomu wypowiedzi się nie zabroni.
Masakra, same idiotyczne odpowiedzi, zawsze tutaj na forum tak macie? Co do pytania, chodziło mi raczej o jakies programowe rozwiazanie niz mechaniczne. No ale trudno, co forum to forum, nikomu wypowiedzi się nie zabroni.
Ostatnio edytowane przez Piotr Rymer ; 13-09-2007 o 18:23
jeżeli byłaby taka funkcja to na pewno po przeczytaniu instrukcji wiedziałbyś jak wyłączyć tą lampkę.,..
350D
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Oł maj gad, sami perfekcjoniści. Mam nadzieję że tobie w życiu udało się zadawać same perfekcyjnie sformuowane pytania. Szkoda czasu twojego nie uwazasz? Idź pofocić kwiatki może przejdzie ci.
wiesz pytasz o cos co nikomu do glowy nie przyszlo, nawet projektantom sprzetu...
bo jeszcze nie slyszalem o tym by w jakimkolwiek sprzecie byla opcja wylaczania diody zasilajacej wiec... nie dziw sie wiec iz malo kto traktuje cie powaznie tym bardziej ze nie sprecyzowales o co ci dokladnie chodzi...
fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple
to tak samo jak bys pytał jak wyłączyć diode oznaczającą zapis na CF..
Canon 1D MK III, 300D x2| BG-E1 | Tokina 12-24 f/4 SPRZEDAM | Canon: 24-70 f/2,8 L | | 28 f/1.8 | 50 f/1.4 | 85 f/1.8 | 75-300 f/4-5.6 | 420EX |
zamiennik RS-60E3 | EOS -> m42 | Revuenon 50 f/1,8 | MC 3M-5CA 8/500 | pierścionki | First Opticam PRO-6604G + inny badziewny trójnóg
www.nagor.prv.pl - FOTOblog.
Różne ludzie mają doświadczenia i o nich chciałem pisać. Na pewno istnieją urządzenia w których da się wyłączyć takie rzeczy. Mi np to przeszkadza i myślałem że jest jakiś programowy sposób. Dlaczego przeszkadza? W ciemności świeci to jak latarka, chociażby glupie zdjęcie przy szybie, to naświetliło się to.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Od kiedy dioda CF jest u góry? może coś przeoczyłem? Po drugie w moim przypadku świeci się po zamknięciu migawki. No chyba że robisz seryjne zdjęcia w nocy, ale na ISO 40000 chyba.
Ostatnio edytowane przez Piotr Rymer ; 13-09-2007 o 19:19 Powód: Automerged Doublepost
wypunktuj w Photoshopie bedzie latwiej albo zaklej... innej opcji nie widze i nie sadze by poza wojskowym gdzie maskowanie jest istotne dawalo sie cokolwiek takiego wysterowac![]()
fotografuje ludzi, nie zwierzęta... nie jestem fotografem żywności
EOS Digital 17-200; f/1.4; f1.8; f/4; L; IS; Speedlite 580EX + Apple
Wyślij na Żytnią - tam Ci zamapują![]()