Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: [tatoke] Nowicjuszka totalna prosi o konstruktywną krytykę:)

tatoke
    Guest

Domyślnie

Faktycznie, różnica ogromna. Prawda jest taka, że ja nawet nie wiem jeszcze jak użyć tych najprostszych narzędzi w PS..
    No cóż dużo roboty przede mną. Dlatego tu jestem, doceniam porady, otwierają oczy na to z czego nawet nie zdaje sobie sprawy jako kompletny żółtodziób

Cieszę się, że wcisnęłam tu te fotki bo to dobra lekcja. W związku z tym pozytywnym efektem przypałętał mi się pomysł...może by tak stworzyć taki wątek, w którym prezentowano by fotki "przed" i "po" opisując dokonane zmiany. Myślę, że to byłaby skarbnica wiedzy dla takich jak jak- chących, a nie mogących Chyba, że coś takiego już tu jest, tylko nie zauważyłam.

Wielkie dzięki za porady Zostaną wykorzystane na pewno.

tatoke
    Guest

Domyślnie

Powyższy post nie miał bynajmniej na celu zamknięcia tematu, także zapraszam do "wytknięć" ciągu dalszego

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tatoke Zobacz posta
    W związku z tym pozytywnym efektem przypałętał mi się pomysł...może by tak stworzyć taki wątek, w którym prezentowano by fotki "przed" i "po" opisując dokonane zmiany. Myślę, że to byłaby skarbnica wiedzy dla takich jak jak- chących, a nie mogących Chyba, że coś takiego już tu jest, tylko nie zauważyłam.
    http://canon-board.info/forumdisplay.php?f=37

Ale dotyczy nie tylko obrobki w PS (choc sa tam tego elementy, zalezy od zdjecia).
    Odnosnie koncentrowania sie tylko na obrobce w PS to to podforum o tym traktuje: http://canon-board.info/forumdisplay.php?f=13

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów