Czy ktos posiada takie coś, albo miał w rękach - do testów?
http://www.cyfrowe.pl/karta_produktu...dProdukt=3278#
Cena troche straszna, ale moze warto?
(Mi coś Apacer padai sie po mału rozgladam za czymś nowym)
Czy ktos posiada takie coś, albo miał w rękach - do testów?
http://www.cyfrowe.pl/karta_produktu...dProdukt=3278#
Cena troche straszna, ale moze warto?
(Mi coś Apacer padai sie po mału rozgladam za czymś nowym)
40D | 17-40/4L | 70-200/4L | 50/1.8 | 420EX | ... I z tego wychodzi: www.kolec.cba.pl
---------------------
Post ten wyraza opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie moze on byc wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu.
Autor zastrzega sobie prawo do zmiany pogladów, bez podawania przyczyny.
No właśnie ten P-2000 mi sie "widzi" - tak ogólnie technicznie tylko on chyba ma jakiś własny akumulatorek.
Ten Canon M30 ma (jak dla mnie) plus, ze zasilany jest z BP-511.
(Ostatnio byłem na małej wycieczce w Budapeszcie - w czwartek rano naładowałem Apacera - w niedzielę już padł - przy drugim zgrywaniu z CF2GB - myślałem, że go rozp... Ładowarke oczywiscie zapomniałem)
To jest chyba nowość, dlatego takie ceny. Moze za jakieś 6 miesięcy będzie troszke taniej.
Podoba mi sie - oczywiscie w Rzeszówku to nikt o tym w "sklepach foto" (bo ciężko to nazwać sklepami foto) nie słyszał - nie mówiąc już "pomacaniu"
40D | 17-40/4L | 70-200/4L | 50/1.8 | 420EX | ... I z tego wychodzi: www.kolec.cba.pl
---------------------
Post ten wyraza opinie Autora w dniu dzisiejszym. Nie moze on byc wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu.
W czym widzisz problem ?
Czy ładujesz canonowskie BP-511, czy epsonowskie akumulatorki, to i w pierwszym, i w drugim przypadku, potrzebujesz tylko prąd.
ps.
Jak zobaczysz fotografie na epsonie P-2000 , to nie będziesz chciał nic innego, chyba że epsona P-5000 który jest jeszcze lepszy.![]()
Ostatnio edytowane przez Nemeo ; 13-09-2007 o 09:06
będąc w Stodole zaszedłem na giełdę komputerową
stał tam gość z tym
bardzo szybko zmienia sie dysk na dowolny 2,5 do 160GB
co wy na to??
W zasadzie TAK, ale ładowarke do BP-511 mam zawsze a (na obecną chwilę Apacera) dodatkową ładowarke to sobie dosć czesto zapominam.
Wiem, wiem, czepiam sie
No i coś na pamieć by sie przydało
A co w nim jest lepszego?
Bo tak na prawdę, to co raz bardziej (jak czytam) podoba mi się P-2000 a skoro P-5000 jest lepszy to może zainteresuję sie P-3000 (bo to tylko mniejszy dysk)
No i dalej tańsze niż Canon M30
Wiem, wiem, coś strasznie pokrętne to moje podejscie![]()
---------------------
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
To będzie mój zakup niebawem. Przy fotach ślubnych jak znalazł. Przeglądałem inne banki pamięci ale to bije na łeb je wszystkie. Cena zaporowa, ale jak ktoś powiedział płacisz mało - dwa razy płacisz. Pozdrawiam serdecznie.
regulamin pkt 8
a nie lepiej za to kupić 5 kart po 2GB?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
myślę, że na ślubie nie zrobisz 10gb zdjęć![]()
Ostatnio edytowane przez Adam Kasprzak ; 12-09-2007 o 22:34 Powód: Automerged Doublepost
Pkt 8 regulaminu forum