Mozliwe i jest o tym w instrukcji do szkla 70-200. IS NIE uzywa sie na statywie bo moze miec negatywny wplyw na zdjecia, choc czasem po prostu nie zadziala IS, ale czasem zadziala nie tak jak trzeba.Zamieszczone przez toni
Mozliwe i jest o tym w instrukcji do szkla 70-200. IS NIE uzywa sie na statywie bo moze miec negatywny wplyw na zdjecia, choc czasem po prostu nie zadziala IS, ale czasem zadziala nie tak jak trzeba.Zamieszczone przez toni
było już o tym i nie do końca tak jak to opisuje Vitez. Mam jedno pytanie - po co na statywie właczać IS 2 służący do panningu :rolleyes: To może wyjaśnić sprawę.
ALE to jest zupełnie OT i proszę się dłużej na ten temat nie wywodzić.
Wracając to tematu wątku - bardzo proszę wszystkich, którzy zaznaczyli, że mają jakieś problemy z 20D o pokazanie lub napisanie na czym one polegają. Zwłąszcza interesują mnie osoby, które zaznaczyły p. 3 i 4, przy czym konkretne przykłady FF/BF też są mile widziane.
Cieszę się bardzo za konstruktywną postawę w tej dyskusji. Proszę o zerknięcie na adres plikowni jest tam kilka fotek o różnych formatach. Oceńcie proszę techniczną stronę samego problemu ostrości. Są to pierwsze z brzegu fotki więc na resztę proszę przymknąć oczy :-D. Czy jakość ich jest Waszym zdaniem zadowalająca? Czy też mam podjąć akcję reklamacyjną?Zamieszczone przez Kubaman
Pozdrawiam
stiopa
Ostatnio edytowane przez stiopa ; 07-06-2005 o 19:03