Vitez, Ty chyba masz problem ze zrozumieniem sytuacji, albo Ci "cos" w tym przeszkadza - nie wnikam.

Tak jak powiedzialem dla mnie to malo interesujace ile tych sztuk procentowo jest wadliwych niech bedzie ze 10% - to i tak znaczy ze 10% kupujacych kupuje bubel (z tym ze niektorzy nawet tego nie zobacza oczywisciel) i co sie dzieje jak juz kupia? -Ha, wiedzac ze sa sztuki ktore sa bez zarzutu ida do serwisu firmowanego przez producenta, i co sie dowiaduja? - W normie przecież! - ciekawie... prawda? a tak poza tym Vitez ile procentowo dla Ciebie musialo by byc tych "wadliwych" zebys stwierdzil ze canon 20d ma z tym problem?(chociaz tak jak mowie mi osobiscie akurat nie o to chodzi aby to udowadniac, ale i tak, tak uwazam ) powiem jeszcze tyle ze pewna firma produkujaca monitory kiedy byl problem z 4% serii(wada byla wlasciwie nie do zauwazenia dla "przecietnego" uzytkownika) wycofala je do sprawdzenia a ludzie przychodzacy doserwisu poprostu dostali inne egzemplarze.

BTW oczywiscie taka ankieta jest malo miaro dajna (do Viteza: i nie mowie jest za malo tych "zlych", zeby nie bylo niedomowien), ale dobrze ze wogole jest...

Vitez:"Na szczescie brutalna statystyka temu przeczy, choc koronnym argumentem krzykaczy bedzie to ze satystyke i wyniki ankiety mozna falszowac.
Ano mozna, a ONI (obcy, zydzi, masoni i cyklisci Wink ) tez sa, jak zwykle, wszedzie Cool ."

A co do tego to proponowalbym czasem naprawde sie zastanowic co sie pisze, a jak sie nie rozumie sprawy......to moze trzeba ja troche bardziej przemyslec, albo poprostu pozostawic ja bez komentarza...ech