Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: [Camilo Margeli] przyroda

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie [Camilo Margeli] przyroda

a taki czlowiek co to bardzo starannie i z wrazliwoscia fotografuje przyrode. kapke za bardzo jak dla mnie zamkniety w kliku wyprobowanych tematach, ale mozna mu wybaczyc. dorobil sie wlasnej strony w koncu wiec moge zaprezentowac:

http://fotopaisaje.com/

jakby ktos nie przebrnal przez mowe Miguela de Cervantes Saavedry to mozna tez tak:
    http://photo.net/photodb/member-phot...user_id=602670

tak zupelnie nawiasem mowiac, to facet ma absolutnie najbardziej zajedobre foty makow jakie w zyciu widzialem. te fotki zdecydowanie polecam
    www albo tez flickr

Początki nałogu Awatar BelYaal
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Maki to swoja droga, ale te krajobrazy sa palce lizac.

bożena
    Guest

Domyślnie

Rewelacja, tak pięknych zdjęc jeszcze nie widzialam.

Domyślnie

Powiem tak... przy 145 widoczku rozmytych fal wyfiltrowanych sepią i połówkowym szarym zasnąłem.
    .....
    Potem sie ocknąłem, spojrzałem na następną galerię, ale przy 123 zdjęciu jeziorka z odbitymi w toni górami znowu walnąłem czołem w 'spacje'.
    .....
    I tak przy 50% galerii....

No raczej mnie to nie poruszyło, ale rozumiem, ze zdjęcia mogą robić wrażenie czystością kadru i sterylnością techniczną i kompozycyjną.

Dla mnie nuuuuuuuuuuuuuuda i ziew... ale to wynika z tego, ze nie ma ani jednej gołej baby

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iczek Zobacz posta
    Powiem tak... przy 145 widoczku rozmytych fal wyfiltrowanych sepią i połówkowym szarym zasnąłem.
    .....
    Potem sie ocknąłem, spojrzałem na następną galerię, ale przy 123 zdjęciu jeziorka z odbitymi w toni górami znowu walnąłem czołem w 'spacje'.
    .....
    I tak przy 50% galerii....

No raczej mnie to nie poruszyło, ale rozumiem, ze zdjęcia mogą robić wrażenie czystością kadru i sterylnością techniczną i kompozycyjną.

Dla mnie nuuuuuuuuuuuuuuda i ziew... ale to wynika z tego, ze nie ma ani jednej gołej baby

nie no... ja tez tak mam. facet nie ma umiaru.
    ale ogolnie to ma z czego odchudzic i jak sie wybiorczo przejrzy, to jest co zapamietac. a ze nie ma cycow i futerek... nie wszyscy fotografowie sa uwrazliwieni na urok wspolplemiencow, nawet plci zenskiej
    www albo tez flickr

Domyślnie

Dzięki akustyk za linka! Szczególnie podoba mi się jego folio na photo.net A to, że facet umiaru nie ma to fakt, ale zdjęcia na wysokim poziomie.
    Canon 300v EF 28-90mm 4-5,6 II EF 50mm 1.8 II
    Mój blog

Uprawnienia umieszczania postów