Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: ProShow - problem z rozmiarem thumbnails (menu)

makatka
    Guest

Domyślnie ProShow - problem z rozmiarem thumbnails (menu)

witam,

mam proshow gold 2.5 i jeden maly (choc nie do rozwiazania samodzielnie) problemik:

przy tworzeniu dvd slide show zawierajacego dwa show'y program z uporem maniaka dziwnie rozciaga jednen z dwoch thumbnails w menu glownym.

nie wiem dlaczego?
    obydwa zdjecia wstawialam oddzielnie w options kazdego z tych show (wczesniej zdjecia odp przygotowalam zeby mialy rozmiar kwadratu) a jak lacze w jeden projekt tworzac dvd to na menu glownym pierwszy thumbnail zawsze sie rozciaga do ksztaltu prostokata...

czy wam tez sie cos takiego przytrafilo?
    bede wdzieczna za pomoc jak to zmienic - wg mnie takie pofixowane menu wyglada malo profesjonalnie - thumbnails powinny byc jednakowe....

mam nadzieje , ze jasno sie wyrazilam,
    jeszcze raz wielkie dzieki kazdemu kto wspomoze

makatka
    Guest

Domyślnie

czy tylko moje zapytanie jest bez zadnej odpowiedzi na tym forum???

why???

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Widocznie nie. Ja używam PShow, ale nie spotkałem się z takim problemem, wiec jak Ci pomóc..
    O obiektywach wiem prawie wszystko

makatka
    Guest

Domyślnie

a powiedz mi prosze czy majac np. dwa show'y (do kazdego 1 thumbnail) moge skorzystac z layout'u menu np. three on the left? czy powinnam wybierac tylko te gdzie jest rozlozenie dwoch pozycji?

Początki nałogu Awatar 2marekm
    Miasto
    Słupsk

Domyślnie

Makatka, spróbuj w oknie "Create Output-->PC Executable-->Menus". W oknie...lewy, dolny róg jest "Aspect" ustawiasz Custom, następnie wpisujesz rozdzielczość monitora.
    Powyższe dotyczy wersji 3.........
    Jeśli chodzi o Twoją wersję /w niej okna są trochę inne/, musisz odrobinę pokombinować.
    Pozdrawiam, mam nadzieję, że o to chodziło.

Uprawnienia umieszczania postów