Chodzi za mna kupno "ubranka na deszcz i na plaze" dla apratau juz ponad rok, wiec mysle, ze najwyzszy czas to zrealizowac.
Moje oczekiwania - zdjecia w ulewie, sniezycy i praktycznie kazdej pogodzie, zdjecia nad woda i w wodzie (nie zamierzam nurkowac)
Nie wszystkie szkla jakie mam musza sie miescic - w sumie nawet by mnie zadololilo 5d + 50mm (ale mam obawy co bedzie z AF przez dodatkowa szybke, - USM w 50 1.4 do najlepszych nie nalezy, wiec wolalabym przetestowac). Ale jakby sie dalo podpiac inne szkla byloby oczywicie tylko lepiej.
Niepotrzebne mi tez miejsce na lampe - ale jakby model bez lampy nie pasowal, moze byc i tak.
Wybor od dwana padl juz na eva marine (chyba, ze ktos mnie przkona do czegos innego?), ale problem jaki jest z tym, to mimo, ze mozna to kupic w nawet kilku miejscach, to wszedzie sprowadzaja na zyczenie. A ja bym chciala pomacac, dopasowac do sprzetu, a raczej sprzet do obudowy etc.
Moze ktos wie o sklepie najlepiej w Wawie (ale jezdze w sumie po calej Polsce) gdzie to maja na skladzie?
Albo ktos sam ma i moglabym obejrzec z bliska i dotknac?