Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: Paproch na szkle 24-105 L ??

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar m_o_b_y
    Miasto
    Wa-wa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spajk Zobacz posta
    Oczywiście, że na zdjęciach tego nie widać, ale zakup nowego egzemparza za taką kasę i do tego z paprochem drażni. Myślę, że dam sobie spokój z tym, bo znając życie stracę czas i nerwy, a nic tak naprawdę nie zyskam.
    Ja też u nich kupiłem 24-105 i było w białym pudełku, jako wyjęte z zestawu z aparatem, w co można uwierzyć i co chyba nie ma większego znaczenia.
    Na wszelki wypadek zaniosłem szkło razem z puszka na Żytnią, gdzie kazałem sprawdzić i skalibrować i zrobili mi to w ramach gwarancji, co zostało w obu gwarancjach odnotowane i mam teraz spokój ducha.

A co do paproszka, to oglądałem ostatnio aparat znanego fotografika i mnie zatkało: szkło było na brzegu lekko nadtłuczone, lekko przybrudzone.
    Na moje przerażenie właściciel uśmiechnął się i powiedział, że i tak wszystkie zdjęcia obrabia PS, więc takie detale nie mają znaczenia. :-D
    My - amatorzy - mamy chyba skłonność do traktowania sprzętu z nadmiernym nabożeństwem, a przecież w niczym nie należy przesadzać.:-D
    Pozdrówka

P.S.
    Może te szkła pochodzą z "prywatnego importu" z USA i dlatego są w białym pudełku?
    m.
    Ostatnio edytowane przez m_o_b_y ; 13-09-2007 o 13:07 Powód: Automerged Doublepost
    m_o_b_y
    --------------------------------------------------------
    Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
    Witold Gombrowicz

Uprawnienia umieszczania postów