NIE będzie. Gdzies na forum Vitez umieszczał liste szkieł CANONA wspomagających E-TTL II
NIE będzie. Gdzies na forum Vitez umieszczał liste szkieł CANONA wspomagających E-TTL II
EOS 10D + grip + RS-80N3
Tokina 12-24/4 | Tamron 28-75/2.8 |
Lowepro Computrekker AW
jakieś szpargały...
moje fotki --->www.robson.deviantart.com
Jak na razie zadna Sigma czy Tamron czy Tokina nie wspolpracuja z E-TTL II (co nie znaczy ze ten E-TTL II automatycznie sie wylacza 8) ). Lista jest w tym podforum w ktorym jestesmy - na samej gorze prawie masz przyklejony watek o E-TTL FAQ.
Ja w tej klasie cenowej niezmiennie polecam nieco drozszego Canona 100-300. USM, jakosc wykonania i optyczna, cichy AF - sa warte by wydac ciut wiecej, tym bardziej jesli obiektyw ma sluzyc dluzszy czas - by sie do niego nie zniechecic. Jesli jednak planujecie dozbieranie do Lki za jakis czas to ta Sigma moze byc na przezycie tego okresu
Btw... po co lampa blyskowa i E-TTL II przy teleobiektywie ? Bo nie mam pomyslu...
No i ... nabyłem Sigmę :smile:
Pierwsza amatorska ocena na gorąco :
- Głośna to fakt - ( ale synka mi nie budzi )
- AF się wyrabia, pewnie nie jest to USM ale jest całkiem przyzwoicie -
- Macro 1:2 nawet, nawet - ( czas zbierać na Canona EF 100/2.8 Macro )
- zaskoczyły mnie pozytywnie : ładny kontrast, kolory, ostrość, -
- deczko ciężka i wielka do 300D.
Wielkie dzięki Wszystkim za pomoc.
Moris --> możesz zdradzić tajemnicę ile dałeś i gdzie kupiłeś ?
Sam się zastanawiam nad tym szkłem![]()
EOS 7D | BG-E7 | 17-40 f4 L | 70-200 f2.8 L | 10-22 f3.5-4.5 | 580EX II | Manfrotto X55 PRO+804RC2 | Hand Strap E1 | Lowepro Vertex 200
Kupiłem na fakturę za 970,00 zł brutto - z 2 latnią gwarancją (oraz możliwością dokupienia 1 roku ).
Jeśli Cię interesuje taka cena (oczywiście nic z tego nie mam) pisz na priva, podam Ci namiary na autoryzowanego przedstawiceila od którego kupiłem.
Pozdrawiam.
PotwierdzamZamieszczone przez mmsza
w takiej cenie interfoto.pl sprzedaje te Sigmy na allegro.
eee panowie juz nie czepiajmy sie reklamy ...przynajmniej ktos to przyczyta i kupi taniej o pare groszy. A co do reklamy i Viteza to chyba dzieki niemu wszyscy znaja tommego_jZamieszczone przez mmsza
![]()