polecam się...![]()
polecam się...![]()
pozdrawiam
Jacek
nie karmię troli...
hmm, cos jest jednak nie tak bo utility update wrzucic nie moge nawet z ta pomoca
znalazłem takie coś na allegro:
http://www.allegro.pl/item244330988_...isk_v13_1.html
pozdrawiam
Jacek
nie karmię troli...
kuuużwa...tylko nie mówcie, że EOS Utility nie działa z 300D...bo sie zaraz zdenerwuje....
Canon EOS Rebel; Canon Pixma 4500
Witam serdecznie
Wiecie panowie jak przejść z wersji angielskiej na polską ?
W uzupełnieniu do tematu dodam że w Windows 7 64bit, aby zainstalować EOS utility up grade bez instalowanego wcześniej oprogramowania Canona trzeba uzupełnić rejestr o wpis
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Canon]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Canon\DPP]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Canon\EOS Utility]
u mnie tak zadziałało!
co do innych programów to jeszcze nie testowałem ale jak coś mi wyjdzie z tego to dopiszę!
Witam, mam problem ponieważ zakupilem aparat 350d ale nie dostałem do niego płyty ze sterownikami (dpp już mam ale potrzebuję canon utility, wszędzie na necie tylko updaty), moj komputer chodzi na viscie, nie mogę sciągać plików RAW z aparatu, mam juz takie programy jak raw viewer dpp acdsee, myslalem ze jakis z nich sciagnie mi RAW-y ale się nie udało czyli nie mam sterowników, czy ktoś mógłby mi na maila podesłać(najlepsza opcja) lub napisać mi jak dziecku co muszę zrobić, serdecznie dzieki za odpowiedzi
poznaj kogoś z canonem(w swojej okolicy) i pożycz płytę do zainstalowania softu - najprostsze i najlepsze rozwiązanie....
canon/yashica/nikon/minolta - i co z tego jak zdjęć nie umiem robić?
tylko nie znam zadnej osoby i w tym problem![]()