tylko czy QXL (wlasciciel Allegro) to na pewno polska firma? bo ja taki pewien nie jestem...Zamieszczone przez Tomasz Golinski
JurekZamieszczone przez Jurek Plieth
, ja sie nazwisk nie czepiam
Miales w tym wzgledzie jakis wybor
![]()
![]()
Ot, udziela mi sie atmosfera ostatnich lat juz chyba![]()
![]()
![]()
![]()
[ Dodano: 02-04-2005 ]
CyklisciZamieszczone przez akustyk
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III![]()
![]()
![]()
Ostatnio chyba jednak polska... Szczegółów dokładnie nie znam, ale zdaje się że polscy udziałowcy ostatnio wycwaniakowali kapitał zagraniczny i sprawa jest w sądzie...Zamieszczone przez akustyk
jeszcze go nie ma, jak próbuję włączyć to pyta o hasło![]()
a ja mysle, ze sie zawierucha zrobi ... no i daj boze obnizka prowizji
Zawierucha dlatego bo trzeba bedzie lukac na 2 serwisy.
Obnizka bo to zawsze konkurencja - do zwalczania.... no chyba, ze sie dogadali, ale watpie.
W calosci KuchateK dobrze podsumowal: mozecie sie rejestrowac na eBay obotejnie jakiego kraju, ale czy wysylaja do Polski .... do juz inna sprawa ...
Canon 350D | Sigma 15-30 3.5-4.5 EX Asp IF | Sigma 75-300 4-5.6 DL Super Macro | Tamron SP AF 28-75 XR Di
Fotografie: obiektywni.pl gorski.cba.pl
Z wysylka to raczej nie ma problemow (e-bay usa), natomiast gorzej z platnosciami. Czesto nie mozna uzyc naszych kart, choc visa czy mc z hondurasu, dzibuti czy innych znanych cywilizowanych krajow "chodza". Wowczas pzostaje Western Union - a wtedy cala impreza staje sie malo oplacalna bo prowizja u nas jest okrutnie wysoka. Juz to cwiczylem z plecakiem Lowepro. Musial do mnie leciec z Montrealu via Sacramento.
pozdr.
krecio
5D + 5D Mk III![]()
![]()
![]()
na ebay.pl przyjdzie nam jeszcze troche poczekac
Link
Nie tak wcale dlugo
Europejskie centrale ebayowe oplaca sie napewno bardziej jak USA pod wzgledem kosztow dodatkowych.
...