Witam !
Szukałem szukałem aż znalazłem forumpisze tego posta gdyż wybieram sie na dłuższe wakacje i chciałem wziasc swoja poczciwa G5 jednak pamięć jaką w niej mam jest zabujcza całe 256 mb ... i postanowiłem kupic jakaś wieksza karte pamięci tj: 1gb - 2gb (Kingstone lub Sandisk) tyle że problem jest taki że nie bardzo się orientuje w tych wszystkich nowych gadżetach pamieciowych typu Ultra II , Extreme III , Elite Pro itd itp.. i mam zapytanie do użytkowników G5 jaka karta bedze dobrze pracowała z G5 bo niestety w instrukcji obsługi (2003) nic nie jest napisane jakie karty obsługuje ten model aparatu..
Bardzo proszę o pomoc jaka kartę wybrać która na 100% będzie działać i aparat wykorzysta jej możliwości...
podaje jeszcze przykładowe ceny ze sklepów w Rzeszowie bo byłem dzisiaj sie zorientować jak wygląda to cenowo oczywiscie w gre wchodzi także allegro tylko tak jak mowie nawet nie wiem za czym mam patrzec...
ZETO Rzeszów (sklep komputerowy)
SD EXTREME III - 95 zl 1gb
FOTOJOKER
SD EXTREME III - 119 zl 1gb
MEDIAMARKT
SD EXTREME III - 129 zl 1gb
VOBIS
SD ULTRA II - 75 zl 1gb
kart KINGSTONE nie było w żadnym z ww. sklepów
jak widać Rzeszowskie ceny są rozstrzelone jak g..... po polua co najlepsze to wszystkie te sklepy znajduja sie praktycznie kolo siebie w promieniu 1km..
Bardzo prosze o pomoc bo wyjazd za tydzien a ja mam 256 + 16 mb![]()