Strona 15 z 16 PierwszyPierwszy ... 513141516 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 160

Wątek: Canon G9

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    W instrukcji .
    Vitez jak zwykle powiedzial co wiedział przy czym instrukcje nie są zawsze na tyle obszerne by udzielać rad fotograficznych, bo to tematy na 200-stronnicowe książki. Co nie zmienia faku, że warto ją przeczytać;-)
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

MarcinOKS
    Guest

Domyślnie

W instrukcji .
    Bujaj...??:

Bywalec Awatar zonk
    Miasto
    Suchedniów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MarcinOKS Zobacz posta
    Bujaj...??:
    Odważny jesteś!
    Jednak Vitez ma rację! Do poczytania w instrukcji od strony 93! Jeżeli nie masz instrukcji po polsku to znajdziesz ją na tym forum
    >>>--------> założyłem sobie bloga <--------<<<

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zonk Zobacz posta
    Odważny jesteś!
    Zapewne przywilej wieku .
    Może na komunię dostał aparat.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Zapewne przywilej wieku .
    Może na komunię dostał aparat.
    Tak jak myślałem - w podziękowaniu za dobrą radę zostałem obluzgany na privie. Ban na 6 miesięcy. Choć może powinien być na 6 lat?

Domyślnie

w podziękowaniu za dobrą radę zostałem obluzgany na privie. Ban na 6 miesięcy.
    To tak ku przestrodze?:-) może inaczej.. w takich przypadkach ban powinien być zniesiony po wylegitymowaniu sie moderatorowi zdanym egzaminem dojrzałosci. Zazwyczaj w tym wieku ludzie zaczynaja pokornieć
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

Początki nałogu Awatar photographus
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Tak jak myślałem - w podziękowaniu za dobrą radę zostałem obluzgany na privie. Ban na 6 miesięcy. Choć może powinien być na 6 lat?
    Powinien być dożywotnio. Chwasty trzeba rwać, bo kwiaty nie będą rosły.
    Pozdrawiam
    regulamin pkt 8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez photographus Zobacz posta
    Powinien być dożywotnio. Chwasty trzeba rwać, bo kwiaty nie będą rosły.
    Pozdrawiam
    U ludzi można zastosować (uwaga: trudne słowo) "resocjalizację". Aż dziw bierze jaki może mieć to wymierny skutek. Trochę wiary w ludzi a nie chwastami się zasłaniać

Pełne uzależnienie Awatar xxkomarxx
    Miasto
    Rzeszów, Tarnobrzeg, Sandomierz

Domyślnie

Panowie nie ma co się denerwować, dzieci tak mają chcą pokazać kto jest naj naj naj. Popisy przed kolegami itp, królowie osiedli. Sam mam brata w wieku 9 lat i dostał w prezencie aparat (kompakcik) ciągle tylko jak to jak tamto a jak wspomnę o instrukcji to dostaje odpowiedz gówno wiesz i tylko się zasłaniasz instrukcją zamiast odpowiedzieć no niestety po co czytać esej skoro można zadać pytanie na forum (przecież każdy ma komputer i dostęp do internetu) bo nie potrafi poszukać w google( a swoją drogą jest fajnie opracowany pdf o zaawansowanych sposobach googleowania jak ktoś chce to pisać).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez xxkomarxx Zobacz posta
    ( a swoją drogą jest fajnie opracowany pdf o zaawansowanych sposobach googleowania jak ktoś chce to pisać)
    Chyba nawet wiem o co Ci chodzi, bo też gdzies o tym słyszałem. Jak narazie nie mam problemow z google'ami i jak czegoś chce to to znajduje (udaje się bez wiekszych klopotow), ale jak możesz to zapodaj link:wink:

Strona 15 z 16 PierwszyPierwszy ... 513141516 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów