Witam.
Czy wiecie ile moze kosztować matówka z liniami podziału do 40D.
Oczywiście ta oryginalna Canona.
Pozdrawiam:
Maciej H.
Witam.
Czy wiecie ile moze kosztować matówka z liniami podziału do 40D.
Oczywiście ta oryginalna Canona.
Pozdrawiam:
Maciej H.
..Aby mój talent nie poniósł straty, trzeba zakupić japońskie graty.
Made in Japan za parę papierów, kilka bajerów by zginać frajerów...
Canon EOS 60D + EF-S 18-135 IS
Ja dostałem dzisiaj (po 5 dniach) paczuszkę, z zamówioną matówką Ef D do 40 prosto z Japonii, koszty całkowite 126PLN
5 dni od zapłaty Pay, czasem dłużej szło coś w PL, czasy się zmieniają![]()
EOS R | EF-s 10-18 IS STM | RF 24-105 f/4L IS USM | EF 70-200 f/2.8L IS USM | 580EX II
Jak wrazenia? Jesli ktos ma ochote na taki bajer to dajcie znac, bede zamawiac to w kilka osob koszty przesylki sie zmniejsza.
Dopiero zapiąłem do puszki, a focic wybieram się dopiero w sobotę i niedziele, są zawody na torze w Poznaniu, więc będę miał jakieś pierwsze spostrzeżenia.
Vitez, miałeś już okazję porównać z oryginałem gdzieś czytałem, może byś coś opowiedział? jakieś zmiany w obrazie itp?
EOS R | EF-s 10-18 IS STM | RF 24-105 f/4L IS USM | EF 70-200 f/2.8L IS USM | 580EX II
5DII+L+L+L+L (:
bartekkucharczyk.pl
No właśnie o kadrowanie chodzi w tej zabawce, jasność jest raczej dokładnie taka sama. Pierwsze wrażenie po założeniu jest fajne, kreski mocno pomagają w planowaniu ekspozycji.
Tu też m,ają. To znaczy mają mieć pod koniec tygodnia lub na początku przyszłego.
http://www.sklepfotograficzny.pl/akc...ra/Canon/Ef-d/
Ciekawe kiedy i kto (abfoto?) bedzie miec w ludzkiej cenie. Mnie wynioslo 127zl z przesylka z Japonii (zalezy od kursu dolara, kupowalem matowke jak byl prawie najnizszy). Tu maja za 129zl+przesylka. A ludzka cena czyli te 25$ to powinno byc ok 70-80zl max w Polsce.