Pokaż wyniki od 1 do 10 z 120

Wątek: Matówka do 40D - ile kosztuje

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar fotokor1

Domyślnie

no więc ja wymieniłam w swoim 5d więc wygląda to chyba podobnie , odkręciłam szkło, specjalnymi cążkami z plastiku dołączonymi do zestawu EF-D podważyłam wystający ,,cycek'' od ramki w miejscu gdzie jest matówka i - odsunęła się ramka z umiejscowioną matówką, cążkami chwyciłam ją za wystający fragent i pomalutku wysunąłam ją i przełożyłam do pudełeczka bokiem jak na instrukcji , następnie cążkami w ten sam sposób chwyciłam nową matówkę i umieściłam ją tam gdzie była poprzednia w identyczne połorzenie po czym ramkę docisnęłam na swoje miejsce tak że słychać było jej domknięcie, łapki mi się trzęsły ale trwało to jak mówią koledzy ok. 30 sek,
    nie ma możliwości zamontowanie inaczej powodzenia
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    a chyba dostanę nobla za ten opis teraz jak czytam to śmieję się sama z siebie :razz:
    Ostatnio edytowane przez fotokor1 ; 03-03-2008 o 20:50 Powód: Automerged Doublepost
    Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Uprawnienia umieszczania postów