OT: czemu niektorzy faceci zamieszczaja w avatarkach portrety kobiece? Wannabe?
Chyba ze pomylka przy podawaniu plci przy rejestracji.
OT: czemu niektorzy faceci zamieszczaja w avatarkach portrety kobiece? Wannabe?
Chyba ze pomylka przy podawaniu plci przy rejestracji.
haha.. no wlasnie... a tak to by ktos pomyslal ze w danej miejscowosci mieszka jakas ladna pani fotograf i by mogl sie umowic na jakis plenerek
Pozdrawiam
1. Czy umieszczanie takich zdjęć jest zakazane regulaminem ?
2. Czy mogę prosić o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu.
pozdrawiam
Pytam z ciekawosci. Jako Vitez a nie jako moderatorZamieszczone przez Nemeo
![]()
.
Unikanie odpowiedz na zwykle pytanie postawione wprost... zenski avatarek... hmmm... paranoja mi sie wlacza 8)
Albo i fobie jakies![]()
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
No taaa...bo tacy calkiem normalni to wstawiaja sobie zdjecia psow albo kotowZamieszczone przez Pszczola
![]()
![]()
![]()
"Ciężko pracuj i staraj się, jak możesz...wtedy nam pozostałym będzie lżej" - Garfield
EOS20D | EF 17-40mm f/4L USM | EF 24-105mm f/4L IS USM| 580EX
Grunt to dyskutować na temat.
Powiedzial ten bez avataraZamieszczone przez Yooreck
.
Ot taki urok podforum "dla poczatkujacych" chyba - wiekszy freestyle niz Hydepark :P .
Jestem nowy na forum i niestety nie znam tutejszych obyczajów.
Nie mam pojęcia czy każdy nowy forumowicz musi dokładnie wyjasniać dlaczego umieścił takie a nie inne zdjęcie, czy tylko ja, ale skoro takie są tu zwyczaje, to oczywiście je uszanuję.
Wyjaśnienie :
Zdjecie które tu zamieściłem nie jest mojego autorstwa, nie przedstawia wizerunku mojej osoby / jestem facetem / a umieściłem je dlatego, bo poprostu ta kobieta mi się podoba.
Jeśli to krótkie wyjaśnienie wystarczy będę rad, jeśli nie, prosze pytać dalej, chętnie odpowiem.
A teraz prosiłbym o pomoc w wyborze obiektywu szerokokątnego, do 20D który wybrać :
1. Canon EF-S 10-22mm f/3.5-4.5 USM
2. Tamron SP AF11-18mm F/4.5-5.6 Di II LD Aspherical (IF)
Z góry WIELKIE dzięki za pomoc.
pozdrawiam
Nie zadne tam zwyczaje tego forum tylko zwykla, Vitezowa ciekawoscZamieszczone przez Nemeo
.
Nie pisalem tego z zadnego oficjalnego punktu widzenia forum Canona.
Tylko po prostu przyzwyczajony jestem z wielu for dyskusyjnych ze obrazek w avatarze to obrazek ktory przedstawia uzytkownika w jakis sposob (sama nazwa 'avatar' to wyjasnia), czyli albo kim on jest (prawdziwe zdjecie), kim chcialby byc (zdjecia roznych Conanow czy Aragornow), charakter (zdjecie ptaszka Tweety :> ), podejscie do zycia (kadr z filmu Las Vegas Parano
)...
Dziwi mnie po prostu umieszczanie przez facetow zdjec kobiet w avatarach... jakis taki sobie stereotyp wbilem do glowy i takie zdjecie w avatarze faceta mowi do mnie "chcialbym byc tak piekny jak ta kobieta" - co u faceta rzeczywiscie moze wydac sie dziwnie, nieprawdaz? 8)
Ale po twoich wyjasnieniach, ktore w koncu wymeczylem (az tak bolalo?) juz wiem ze akurat twoj avatarek znaczy mniej wiecej: chcialbym robic zdjecia tak pieknym kobietom jak ta... albo nic nie znaczy, zwykly kaprys.
Przepraszam za wscibskosc, ciekawosc, dociekliwosc - taki juz jestem 8) , tylko prosze nie miej wyobrazenia ze to jakis wymog forum czy moderatora. Nie - to tylko moja osobista skaza czy przywzyczajenie kojarzenia i niejako oceniania osob po avatarkach (po to glownie sa).