Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Torba na sprzet+Lapcioka

Stanwok
    Guest

Domyślnie Torba na sprzet+Lapcioka

Witam.
    Mam zamiar zakupic torbe nasprzet-40d+ze 3 obiektywy - 50mm,24-105,70-200, plus lampa i inne badziewie i lapciok 17".I rodzi sie pytanie co wybrac.Wiem ze najlepiej cos renomowanego typu Lowepro Vertex 300,czy jakis inny Tamrac...Problem jak to zwykle bywa tkwi w cenie...A moze cos nonameowego typu ....
    http://cgi.ebay.co.uk/Camera-Bag-Cam...QQcmdZViewItem
    Moze ktos z was mial do czynienia z czyms takim??
    Dzieki za pomoc
    Ostatnio edytowane przez Stanwok ; 05-09-2007 o 18:25

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Moze Tamrac Adventure 9 Kosztuje ok 400-450zl.
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Uzależniony Awatar iktorn92
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Z dużych toreb to Lowepro D550 ale ona jest jebitna.może jakieś mniejsze modele z serii D lowepro??

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iktorn92 Zobacz posta
    Z dużych toreb to Lowepro D550 ale ona jest jebitna.może jakieś mniejsze modele z serii D lowepro??
    Używam, jest rzeczywiście duża. Bardzo wygodna i pojemna. Nie ma niestety możliwości, by wpakować 17". Na styk mieści się 15", można nosić. Ta torba zaprojektowana jest do 12".

Uzależniony

Torba na laptopa 17" i sprzęt foto raczej nie może być "niejebitna" ;-)
    Skoro cena jest problemem, to polecanie dużego Crumpler'a Daily pewnie nie ma sensu (na Lowepro i Tamrac'i łatwo trafić, więc wszystko pewnie wiesz), choć to bardzo ciekawa propozycja.
    Natomiast plecak to plecak - też coś za coś, ale wybór już większy, a zatem torba, czy jednak plecak?

Coś już napisał
    Miasto
    Oleśnica/Wrocław

Domyślnie

ja szukałem takiego rozwiązania lecz pod lapa 15,4 i doszedłem do wniosku że torba odpada ze względu na ciężar noszony na jednym ramieniu i całkiem przypadkiem wpadłem na firmę apollo ( w sklepie foto we wrocku ale wiem że są nawet w macro ) IMHO całkiem wygodny i niedrogi (130 pln) a zaletą przy plecaku to pianka i sztywne ścianki w kieszeni na lapa i reszta podobna jak w droższych plecakach np.lovepro

http://www.apollophoto.eu/?q=t&p=TRAVELLER&idn=8736

oszin
    Ostatnio edytowane przez oszin ; 05-09-2007 o 21:36
    trzydziecha na karku +kicior+budżetowa stałka+ lampki softy i parasolki

Stanwok
    Guest

Domyślnie

No to chyba mozna wyrzucic temat do smietnika.Plecak w drodze...Jaki bedzie to postaram sie opisac w krotce.pozdrawiam

Stanwok
    Guest

Domyślnie

Dla kazdego kto jests zainteresowany moge polecic w/w plecak na sprzet.Wiadomo nie jest to wykonanie lowepro czy innego wiodacego producenta ale na swoja cene jestem wyjatkowo pozytywnie zaskoczony.Jedno ale... Sprzedawca podaje ze sie zmiesci laptop do 19" mi sie ledwo ledwo miesci lapek 15,4"....17 bedzie juz naprawde na styk.Pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów