Ja bym tam wolał zeby szkiełka poleciały z cenami w dół ^^Zamieszczone przez KuchateK
Ja bym tam wolał zeby szkiełka poleciały z cenami w dół ^^Zamieszczone przez KuchateK
Nikon teraz troszke zaszalał na swój minus.
http://www.dpreview.com/news/0504/05...encryptnef.asp
Ja tak licze: Niska cena za body to wiecej body sprzedanych, co przelozy sie na wiecej sprzedanych szkiel. Wiecej sprzedanych szkiel powinno zjechac z cena produkcji i spowodowac spadek cen...Zamieszczone przez Venio
Dla mnie najlepiej jak wszystko bedzie tanieNajwyzej kupie sobie body zapasowe
![]()
Ostatnio edytowane przez KuchateK ; 20-04-2005 o 16:28
...
bo widzisz... jak Canon odchudzi i zrobi plastikowe, to jest guano i w ogole w rekach sie rozlatuje. ale jak Nikon takie cos popelni (notabene 2 lata pozniej, ale nie wypominajmy panom w zoltych okularach) to jest hiper-mega-turbo.Zamieszczone przez Czacha
to jest tzw. teoria wzglednosci, choc niekoniecznie w oryginale ;-)
Postep maja rewelacyjny... My mielismy 300D i mamy 350D... Oni mieli D70 i maja D50Nastepny bedzie jaki... 3mpix? My sie cieszymy bo mamy wiecej... Oni sie ciesza bo im zabrali
D70s poza tym "s" to tez wiele nie ma![]()
...
KuchateK jako to nic, a 2 calowe LCD to co.
Przecież to najważniejszy element cyfrowej lustrzaniki![]()
Pzdr
Chyba w 20Da z kadrowaniem
A bez jaj to ja bym chcial wieksze lcd'ki... Lepiej widac ze znowu spudlowalemAle nie jako prawie jedyny upgrade po dwoch latach... Gowno sie wezmie za stare body i nie bardzo jest wielki sens kupowac nowe...
...
Slyszalem... Ale jest tez prawo masowej produkcji...
Nie dolujcie odrazu na poczatku... Jakas nadzieja by sie przydalaWiem ze matka glupich no ale...
![]()
...
miałem d70 ...generalnie fajny sprzet lepszy od 300D , ale od 350D już napewno gorszy .....a D70S ...co to za bajka ???
pozdrawiam