Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Wątek: Ścierwojady są wśród nas? czyli Marszałek Sejmu o fotoreporterach.

Pełne uzależnienie Awatar tpop
    Miasto
    Warszawa

Lightbulb Ścierwojady są wśród nas? czyli Marszałek Sejmu o fotoreporterach.

Marszałek Sejmu Ludwik Dorn zaznaczył, że określenia "ścierwojady" pod adresem niektórych fotoreporterów nie wypowiedział publicznie, a - jak dodał - "jeśli ktoś podsłuchał, to jego problem".
    - Wczoraj nazwał pan fotoreporterów, którzy pracują w Sejmie "ścierwojady", chciałabym zapytać czy pan przeprosi fotoreporterów za to słowo i czy to jest może jakiś cytat? - pytała marszałka dziennikarka podczas konferencji w Sejmie.

- Moje doświadczenia z fotoreporterami są takie, że wbrew mojej woli sfotografowali mnie półnagiego, w samych majtkach na szpitalnym łóżku, na którym ja leżałem ze złamanym kręgosłupem, że zepsuli mi wydarzenie w życiu ważne, czyli ślub, że ostatnio fotoreporter, nawet teraz, kiedy chodzę o kulach, stanął w drzwiach do wyjścia do gabinetu i musiał być siłą przez oficera BOR stamtąd wypychany - mówił marszałek. Dorn deklarował, że "ma duży szacunek dla nienachalnych, przestrzegających elementarnych reguł zachowania fotoreporterów, ale istnieje też taka grupa, którą określa tak, jak określa".

http://wiadomosci.onet.pl/1600352,11,item.html

Bywalec Awatar M.I.K
    Miasto
    Jastrzębie Zdrój / Kraków

Domyślnie

Co zrobić... widać, w ****ch sie poprzewracalo
    Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Fajny komentarz w radiu słyszałem: "ścierwojad to coś co zjada ścierwo"

Domyślnie

aptur : Chyba sluchamy tego samego jedynie slusznego radia ...

Niektorzy paparazzi to faktycznie scierwojady Ludwiczek, jak rzadko, trafil w sendo :]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rachwal Zobacz posta
    aptur : Chyba sluchamy tego samego jedynie slusznego radia ...

Niektorzy paparazzi to faktycznie scierwojady Ludwiczek, jak rzadko, trafil w sendo :]
    TOKFM
    Dorn się sam określił jako.... no ten którego zjadają ścierwojady

Pełne uzależnienie Awatar ewg

Domyślnie

Gdyby powiedział sępy albo nawet hieny, to pewnie pani Chwilowo-Zalewska (aka "Małpa w czerwonym") nie zadałaby tego "niewinnego" pytania i problem by nam umknął. ;-)
    mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\

Zablokowany

Domyślnie

Palant po raz kolejny dał znać o sobie

Uzależniony Awatar Qbexus
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Niestety choć bardzo nie chcę to muszę mu przyznać rację niektórzy pstrykacze to ścierwojady. A twierdzenie że osoba fotografowana przez nich to padlina jest nad interpretacją kolesia językoznawcy wypowiadającego się w tym radiu. Bardziej tu chodzi o wykorzystywanie prywatnych i osobistych sytuacji a nie osobę. Tą padliną są sceny które nie powinny ujrzeć światła dziennego. Jeden lubi jak mu strzelają fotkę kiedy rzyga inny nie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Qbexus Zobacz posta
    Niestety choć bardzo nie chcę to muszę mu przyznać rację niektórzy pstrykacze to ścierwojady. A twierdzenie że osoba fotografowana przez nich to padlina jest nad interpretacją kolesia językoznawcy wypowiadającego się w tym radiu. Bardziej tu chodzi o wykorzystywanie prywatnych i osobistych sytuacji a nie osobę. Tą padliną są sceny które nie powinny ujrzeć światła dziennego. Jeden lubi jak mu strzelają fotkę kiedy rzyga inny nie.
    Marszałek jest osobą publiczną. Powinien liczyć się z tym, że wzbudza spore zainteresowanie mediów. Oburzanie się na fotoreporterów na pewno tego zainteresowania nie zmniejszy a wręcz przeciwnie. Z tego co słyszałem oburzał się on gdy go sfotografowali gdy był w szpitalu (rządowym o ile dobrze pamiętam) i bez ubrania. Nie przypominam sobie aby ktoś go sfotografował nago Mówił też coś o tym że fotoreporterzy zepsuli jego ślub i nie chcieli go przepuścić przez drzwi. Moim zdaniem histeryzuje i najlepiej jakby wrócił do pisania bajek.

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów