Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Czy to mozliwe...

Pełne uzależnienie Awatar kami74
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

A to mój łysy z Sigmy 300 mm f 5,6 czyli pełna dziura

5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Domyślnie

do mojego canona 70-300 podobno nie da sie juz podpiac telekonwertera.... musze dokladniej poszukac jakichs informacji na ten temat.... a moze ktos ma pozyczyc do sprawdzenia ?
    Ostatnio edytowane przez canli ; 06-09-2007 o 19:56
    Canon | Tamron | Velbon | Kingston | no i Sigma
    Opuszczone & fotografia & fotomodelki

Uzależniony Awatar Zigi
    Miasto
    niedaleko Częstochowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez canli Zobacz posta
    do mojego canona 70-300 podobno nie da sie juz podpiac telekonwertera.... musze dokladniej poszukac jakichs informacji na ten temat.... a moze ktos ma pozyczyc do sprawdzenia ?
    Canona nie ale np Kenko powinno działać bez problemu - pomijając jasność takiego zestawu i jakość otrzymanych zdjęć.
    40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
    Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Domyślnie

jasność pol biedy i tak robie albo w nocy albo przy dobrym oświetleniu a co do jakości... wiem ze telekonwertery zmniejszaja jakosc.. a co z pierścieniami pośrednimi ? nic nie wiem na temat takiej kobinacji...

Coś już napisał

Domyślnie

Ja mam wlasnie pozyczonego 70-300 i musze szczerze powiedziec ze to kicha. Mam tez starego ruskiego rubinara 1000 i z niego jakosc jest moim zdaniem lepsza... Jak podepnie sie tc do canona pewnie bedize juz wogole beznadzieja. Jesli chcesz probki jak wychodza zdjecia z pierscieniami moge jutro podpiac i zrobic.
    ds II 17-40 85 1.8

Początki nałogu Awatar beachcomber

Domyślnie

jasność pol biedy i tak robie albo w nocy albo przy dobrym oświetleniu a co do jakości... wiem ze telekonwertery zmniejszaja jakosc.. a co z pierścieniami pośrednimi ? nic nie wiem na temat takiej kobinacji...
    pierscienie posrednie sluza do fotografii makro - tak wiec, zeby ich uzyc musialbys na ten ksiezyc poleciec:wink:

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Teoysta Zobacz posta
    Ja mam wlasnie pozyczonego 70-300 i musze szczerze powiedziec ze to kicha. Mam tez starego ruskiego rubinara 1000 i z niego jakosc jest moim zdaniem lepsza... Jak podepnie sie tc do canona pewnie bedize juz wogole beznadzieja. Jesli chcesz probki jak wychodza zdjecia z pierscieniami moge jutro podpiac i zrobic.
    jasne. kazda fotka mile widziana...
    swoja droga zastanawiam sie nad kupnem jakiegos starego dluugiego szkla ale to tylko w celach doswiadczalnych

kiedys za czasow zenitha mialem kilka fajnych szkielek ale wszystko wydalem razem z aparatem wiele lat temu
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez beachcomber Zobacz posta
    pierscienie posrednie sluza do fotografii makro - tak wiec, zeby ich uzyc musialbys na ten ksiezyc poleciec:wink:
    fakt... w zyciu czegos takiego nie uzywalem wiec to dla mnie temat czysto teoretyczny
    Ostatnio edytowane przez canli ; 07-09-2007 o 09:27 Powód: Automerged Doublepost

Pełne uzależnienie Awatar ewg

Domyślnie

http://www.bobatkins.com/photography...70-300_II.html

+

http://www.traumflieger.de/desktop/t...ertertest2.php

=

Kenko 1,4x Teleplus Pro 300 (optymalne rozwiązanie) i EF70-300 w trybie MF.
    mój aparat: [Ô] , szkła: OOO , statyw: /i\ , fotki: \\\-:\

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów