Nie wiem skąd wziąłeś to zdjęcie, ale z opisu na korpusie wynika, że najwyraźniej Sony nie może się zdecydować co do wielkości matrycy![]()
Nie wiem skąd wziąłeś to zdjęcie, ale z opisu na korpusie wynika, że najwyraźniej Sony nie może się zdecydować co do wielkości matrycy![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
A200 już sie wyjaśniło, jest 10Mpix:
http://www.dpreview.com/news/0801/08...nydslra200.asp
to może te A900 to bedzie 12MPix FullFrame?
Ostatnio edytowane przez gwozdzt ; 07-01-2008 o 12:59
Raczej myślę, że będzie więcej. Tyle Mpx i "ta sama" matryca (choć to przecież niemożliwe, bo w końcu zrobł ją Nikon) do tego być może w tańszej puszce niż D3 to by oznaczało bezpośrednią walkę w rodzinie - dość trudne do wyobrażenia.
BTW: może będzie wymarzone przez niektórych uzytkowników bagnetu A500 z CMOS-em 12 mpx coś a'la N D80.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 07-01-2008 o 13:11
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner