Strona 159 z 163 PierwszyPierwszy ... 59109149157158159160161 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 581 do 1 590 z 1624

Wątek: Nowości Sony.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

to, że ktoś skończył rok na minusie, nie oznacza ze ma straty, jest jeszcze takie pojecie jak 'inwestycja'

w tym samym Forbesie marka Sony jest druga po Google na świecie, i nalezało by ocenić ile sama marka przez ten rok zyskała,
    Moje wątki na forum: sport | fashion
    | R5 | 5D3 | 16-35L II | Sigma 24 Art | Sigma 50 Art | Sigma 105 Art | Sigma 120-300 2.8 OS |

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jerry_R Zobacz posta
    Ciekawe co dla Panasa znacza 4 mld. Bo Sony przy Panasie (Matshishita) Sony to malenstwo.
    Na pewno nie oznacza upadku natomiast podejrzewam że akcjonariusze nie skaczą pod sufit szczególnie jak firmy o porównywalnym potencjale w tym samym czasie zarabiają albo przynajmniej mniej tracą. Co do wielkości to wygląda na to że pod względem wartości rynkowej i wielkości sprzedaży to bardzo podobne wielkościowo firmy. Co do wartości tego co może być obrócone na gotówkę (najtrywialniej rzecz ująwszy) wartość Sony jest dwukrotnie większa od Panasonika wiec nie wiem skąd takie przekonanie, że Sony to maleństwo???

Co do rankingów to wiadomo że wszystko zależy co się weźmie pod uwagę. W rankingu Forbesa Sony ma miejsce 421, Panas 444.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Bywalec
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Dla wszystkich którzy uważają DxOmark za jakikolwiek wyróżnik:

http://www.sonyalpharumors.com/the-s...-says-dxomark/
    600D | X-M1

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

No to teraz będą głosy, że albo Dxo zostało kupione albo jest do niczego

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

do wynikow sie nie odniose, ale pomiary DxO... mam co do nich mocno mieszane odczucia. akurat te dwa aparaty mam:
    http://www.dxomark.com/index.php/en/...rand2%29/Canon
    i roznica miedzy tym co produkuja ich matryce to jest przepasc. zupelnie inaczej niz to co mozna wyczytac na wykresach DxO.

widze rowniez roznice miedzy zdjeciami z tych dwoch puszek:
    http://www.dxomark.com/index.php/en/...rand2%29/Canon

i ona tez nie wyglada tak jak na wykresach. ta nowsza matryca jest o dwa rzedy wielkosci lepsza od starej
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Bendsburg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dzik Zobacz posta
    Plotka mowi o:
    - Adobe, trudno mi to sobie wyobrazic, szczegolnie ze firmy strasznie sie kochaja, jak go kupia powstanie flash na iphone?
    Oby nie, nie ma większego syfu niż aplikacje pisane we flaszu, zwłaszcza na smartonach i tabletach.

www.pbase.com/arra
    4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
    Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    Dlaczego tak uwazasz? Teraz ta bardzo dobra matryca, w roznych odmianach bedzie trafiala do roznych puch, w tym Nikona, pewnie Fuji X100. Tylko sie cieszyc. Coraz wiecej bedzie sie mozna kierowac przy wyborze systemu szklarnia, czy ergonomia.
    Pozdrawiam!

Bywalec
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    jest nowy lider punktacji - Pentax K5 przebił wszystkie inne testowane aps-c
    600D | X-M1

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Z tego co słyszałem to DxO ma silny związek kapitałowy z Sony więc te wyniki nie mogą być inne.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Najlepsza jazda, ze jak A55 bylo najlepsze - Alpha Rumors oglaszalo to wszem i wobec, a jak pojawil sie test Pentaxa - pisza, ze cos nie tak z wynikami :-)
    Pozdrawiam!

Strona 159 z 163 PierwszyPierwszy ... 59109149157158159160161 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów