co nowego u Sony?
nowy Vegas Pro 10
przetestowane no i mila niespodzianka - GPU support
na moim Gateway'u FX mozna komfortowo bawic sie z surowymi plikami z piatki (w miare).
koniec zabawy w transcoding i inne upierdliwosci.
co nowego u Sony?
nowy Vegas Pro 10
przetestowane no i mila niespodzianka - GPU support
na moim Gateway'u FX mozna komfortowo bawic sie z surowymi plikami z piatki (w miare).
koniec zabawy w transcoding i inne upierdliwosci.
Takie body będzie zawsze weather sealed w przeciwieństwie nie do niektórych modeli Canona by wymienić tu przypadki zardzewienia 7D i 1D4.
Poza tym to po porostu (tak ja czytam tą zapowiedź) będzie czołg; zobacz E10 i koniecznie weź do ręki, nawet nie pamiętam ile razy mi upadł. To będzie drogie body, ale to nie będzie zabawka jak PL1.
Przypadki/aparaty, o których zdarza mi się w necie pisać w większości należą do moich znajomych i/lub pracodawcy.
To aparaty, których zakup sam rekomendowałem pod dokładnie opisane potrzeby i ponoszę za moje decyzje pełną odpowiedzialność.
Np. jedyną wpadką była rekomendacja S5IS - AF porażka, kolory AWB tragedia, wg właścicielki gorsze od małpki Kodaka.
Aktualnie oczekuję na testy tego nowego kompaktu z zoomem 800mm Canona by wiedzieć czy można toto polecać (priorytet Face detection, małe szumy na 800, w miarę dobre 1600 po zeskalowaniu do 1080p).
the silence is deafening
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
the silence is deafening
Czyli dalej wiem, że nic nie wiem.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Test Zeissa 24/2
http://dpreview.com/lensreviews/sony_24_2_m15/
Tylko jedna wada - flara na FF
600D | X-M1
W ogole im dluzej patrze na te szkla sonego, tym ciezej mi powiedziec ze to slaba firma. Mysle ze nie mialbym zbyt duzych oporow na przesiadke na A900 z workiem zeissow![]()
5D4, 1D4, 1Ds3 + TS-E 17L, TS-E 24mk2L, 24L, 35L, 50L, 135L, 24-105L, 100-400L, + 6x manfrotto
FF + S24EX | S50EX | H58/2 | H85/1.5
APSC + 18-55is | 70-300vc
kiedyś: C 400D > N D700 > C 30D > C 5D > C 40D | S20/1.8, S30/1.4, 85LmkII, 70-200L/2.8