Strona 108 z 163 PierwszyPierwszy ... 85898106107108109110118158 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 071 do 1 080 z 1624

Wątek: Nowości Sony.

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    O ile dobrze pamiętam, to ten magazyn japoński ma renomę podobną do naszego "Faktu" ;-)
    Zastanawiałem się czy to puszczać, tu na forum, ale skoro Nikon wyjeżdża ze swoim Coolpixem na sterydach, na bank Sony musi wpieprzyć w ten segment cokolwiek ze swoim znaczkiem.

SONY make.believe

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

Domyślnie

Wcześniej było Sony like.no.other ;-)

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Sony coś siadło. Ploty chodzą, że w segmencie sprzedaży dslr i to mimo bardzo agresywnych ruchów nie jest tak różowo jak zakładali.
    Miejmy nadzieję że to bajki, bo ten panujący duopol jest dla nas wszystkich fatalny.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Domyślnie

Masz na myśli Sony i Nikon?
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

C i N.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar Viracocha
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Masz na myśli Sony i Nikon?
    Do duopolu na rynku dSLR, to Sonemu jeszcze sporo brakuje.

Początki nałogu Awatar preinwher
    Miasto
    Zakopane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Viracocha Zobacz posta
    Do duopolu na rynku dSLR, to Sonemu jeszcze sporo brakuje.
    Chodzi o to by deptali po piętach
    Nic tak nie działa na liderów jak konkurencja na dodatek z potężnym marketingiem.
    Canon eos 5d - ef 17-40 mm f/4L - ef 85 mm f/1.8 - ef 70-200 mm f/2.8 L IS - 430 EX
    http://www.waldemarlach.iportfolio.pl/

Przeszukaj forum http://maciejko.net/cbsearch/

Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez preinwher Zobacz posta
    Chodzi o to by deptali po piętach
    Nic tak nie działa na liderów jak konkurencja na dodatek z potężnym marketingiem.
    W to akurat chyba nikt nie wątpi.
    Kłopot jednak w tym, żeby Sony przekonało wszystkich, a zwłaszcza Canona i Nikona, że faktycznie depcze im po piętach i może lada chwila przepchnąć się do przodu.

Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Viracocha Zobacz posta
    W to akurat chyba nikt nie wątpi.
    Kłopot jednak w tym, żeby Sony przekonało wszystkich, a zwłaszcza Canona i Nikona, że faktycznie depcze im po piętach i może lada chwila przepchnąć się do przodu.
    Hmmm czy ja wiem. Właśnie mam wrażenie, że przekonało że póki co C+N mogą spać spokojnie. Sony jest na rynku już pewien czas i nadal w ogonie.
    Jak preinwher napisał nic tak nie mobilizuje jak mocny konkurent, a tu.... ? To już Pentax miał ostatnio dwie bardzo mocne premiery jak tak dalej pójdzie to Sony z całym tym swoim majdanem wyląduje na czwartej lokacie.
    Kapitan Wagner

Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Hmmm czy ja wiem. Właśnie mam wrażenie, że przekonało że póki co C+N mogą spać spokojnie. Sony jest na rynku już pewien czas i nadal w ogonie.
    Ja się z tym zgadzam. Chodziło mi o to, żeby Sony przekonało nas wszystkich oraz Canona i Nikona, nie marketingiem, ale dokonaniami. Mnie nie przekonuje, pewnie C i N tym bardziej.

Strona 108 z 163 PierwszyPierwszy ... 85898106107108109110118158 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów